ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

6χρονο αγόρι αποβλήθηκε επειδή φίλησε στο μάγουλο ένα κορίτσι

6χρονο αγόρι αποβλήθηκε επειδή φίλησε στο μάγουλο ένα κορίτσι Facebook Twitter
37

Ένα 6χρονο αγόρι αποβλήθηκε από το σχολείο του στο Κολοράντο επειδή φίλησε στο μάγουλο μια συμμαθήτριά του. Οι υπεύθυνοι μάλιστα του σχολείου κατηγορούν τον 6χρονο για σεξουαλική παρενόχληση και θέλουν να γραφεί στον έλεγχό του.

Η μητέρα του 6χρονου δήλωσε σε τοπικά μέσα ότι ο γιος της είχε αποβληθεί ξανά στο παρελθόν επειδή είχε φιλήσει το κοριτσάκι, αλλά το κορίτσι δεν είχε εναντιωθεί στο φιλί.

Υπάλληλοι της σχολικής περιφέρειας που ανήκει το σχολείο είπε στο Associated Press ότι οι επανειλημμένες παραβάσεις συνιστούν σεξουαλική παρενόχληση και ελπίζουν ότι η σκληρή τιμωρία θα αναγκάσει το αγόρι να αλλάξει συμπεριφορά.

37

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ

σχόλια

7 σχόλια
Από ένα φιλί στο μάγουλο ξεκινάνε όλα... Αναμορφωτήριο να το βάλουν.Πέρα από την πλάκα σε τι κοινωνία ζούμε.Φιλάει ένα αγοράκι ένα κοριτσάκι... βιαστήςΦιλάει ένα κοριτσάκι ένα αγοράκι ... αχ τι γλυκόκτλ
Τα εξάχρονα λοιπόν, απαγορεύεται να φιλάνε στο μάγουλο κοριτσάκια, αλλά φαντάζομαι πως ποτέ κανένα παιδάκι δεν αποβλήθηκε στο Κολοράντο γιατί έπαιζε με όπλα-παιχνίδια. Τρομερός αυτός o κόσμος.
Αυτό πάει κατά το: - Ταινία με ανθρώπους να σκοτώνονται και να σφάζονται: κατάλληλο με γονική συναίνεση - Ταινία με ανθρώπους να κάνουν έρωτα: αυστηρώς ακατάλληλο ....