Wi-fi σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Wi-fi σε λεωφορεία και τρόλεϊ Facebook Twitter
10

Μετά την εγκατάσταση δικτύου Wi-fi στον σταθμό Λαρίσης και σε επιλεγμένους κεντρικούς σταθμούς της ΣΤΑΣΥ έρχεται και η σειρά των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ. 

Ο ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ) θα ξεκινήσει να παρέχει ασύρματο internet άμεσα σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Το μέτρο, όπως γράφει ο Σκάι, ξεκινά πιλοτικά από τη γραμμή 6 των τρόλεϊ, και τη λεωφορειακή γραμμή 302. Στους επιβάτες δίνεται η δυνατότητα Wi-Fi σύνδεσης με ταχύτητα ως και 4G, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, στα σημεία της διαδρομής που υπάρχει δίκτυο.  Στόχος της ΟΣΥ το επόμενο διάστημα είναι να επεκταθεί στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό λεωφορείων και τρόλεϊ. 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή, Δεν ξέρω τι έγινε μετά» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος που αναφέρθηκε σε εξάρτησή του από ναρκωτικά από την ηλικία των 15 ετών και διάγνωση διπολικής διαταραχής ολοκληρώνοντας την απολογία του είπε πως λυπάται πολύ και πως θα ήθελε να είναι αυτός στη θέση της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM