Μια κοπέλα υποδύεται την 15χρονη και ζητάει βοήθεια από άντρες

Μια κοπέλα υποδύεται την 15χρονη και ζητάει βοήθεια από άντρες Facebook Twitter
16

Το δίδυμο Vitaly και Jerome είναι γνωστοί φαρσέρ που κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει στο κανάλι τους ασυνήθιστες καταστάσεις. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να στήσουν μια φάρσα που δεν θα έκανε σχεδόν κανένα να γελάσει.

Μια κοπέλα, που αν και δεν δείχνει για 15χρονη, ισχυρίζεται πως τόσο είναι, σταματάει περαστικούς άντρες και ζητάει χρήματα για να μπορέσει να επιστρέψει σπίτι της. Τότε αρχίζουν οι προτάσεις...

Σε ρόλο μυστικών αστυνομικών οι δύο φαρσέρ.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Stunder, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι: Λες: << Όλοι οι οι άντρες θα ήθελαν να πάνε μαζί της, απλά η λογική και η ηθική θα έκανε τους περισσότερους να πουν όχι.>> Φαντάζομαι λοιπόν ότι δέχεσαι ότι αν ένας ενήλικας έλεγε σε όλα τα 15χρονα κορίτσια του κόσμου να πάνε μαζί του για 50 Ευρώ, όλα θα γούσταραν αλλά τα περισσότερα θα έλεγαν όχι, επειδή έτσι θα τους επέβαλλε η λογική και η ηθική τους. Και μέσα σε όλα τα 15χρονα κορίτσια του κόσμου βάλε και την μελλοντική σου κόρη, αλλά και τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, και την αδερφή σου όταν εκείνες ήταν 15χρονών. Γιατί, αν όλοι οι άντρες είναι ίδιοι, τότε και όλες οι γυναίκες είναι ίδιες.
<<Ι' m 15, are you OK with that?>><>Έχω τρομάξει...Αν ένας άντρας ήθελε να κάνει απλώς σεξ ας πήγαινε σε ένα πορνείο, με μία ενήλικη γυναίκα(όχι βέβαια πως και αυτό είναι ωραίο πράγμα).Το ότι δεν τους νοιάζει το ότι η κοπέλα είναι ανήλικη είναι πολύ τρομακτικό.Η σωστή αντίδραση για μένα θα ήταν να της πει ο άντρας <<Πάρε τα χρήματα να πας σπίτι σου>> και να φύγει.Ελπίζω τουλάχιστον αυτοί στο βίντεο να ήταν μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό από τους άντρες στους οποίους μίλησε, και όλοι οι άλλοι να είχαν σωστή συμπεριφορά απέναντι της.
Έλα τώρα...η κοπέλα ξεκάθαρα υπονοεί και "προκαλεί" αυτή την αντίδραση. Το θέμα είναι κατα πόσο η ηθική ή η λογική σου θα σε κάνει να υπερβείς την πρόκληση. Και δε χρειαζόταν να το κάνουν όλο αυτό. Λίγο να ζεις στον πραγματικό κόσμο, αυτά και χειρότερα συμβαίνουν καθημερινά. Και προέρχονται και από τις 2 πλευρές.
Τι εννοείς "προκαλεί"; Ναι, ξεκάθαρα υπονοεί, αυτό είναι το νόημα του βίντεο, "τι κάνεις όταν κάποια 15 χρονών υπονοήσει κάτι τέτοιο". Και το ότι συμβαίνουν χειρότερα ή ότι συμβαίνουν συχνά τέτοια πράγματα, δεν μειώνει την σημαντικότητα του γεγονότος. Το να είσαι τόσο απαθής απέναντι σε κάτι τέτοιο και να το σχολιάζεις σαν να μην είναι κάτι σοβαρό, είναι από μόνο του ένα δείγμα του ότι σαν κοινωνία δεν έχουμε την απαραίτητη ευαισθησία σε τέτοια θέματα. Την ευαισθησία που θα προστάτευε εσένα, την κόρη σου, την ξαδέρφη σου, την ανιψιά σου, την όποια/ον τέλος πάντων. Όλο αυτό σε αφορά περισσότερο απ' όσο μάλλον αντιλαμβάνεσαι.
Φαντάζομαι ότι η κόρη μου, δε θα χαιδεύεται σε κάθε κυριούλη στη μέση του δρόμου να της δώσει λεφτά με λάγνο βλέμα, ημίγυμνη. Φαντάζομαι ότι η κόρη μου ακόμα και όταν ο κυριούλης αρχίζει να της φερεται και να της λέει περίεργα πραγματάκια , δε θα είναι τόςο γλυκιά και καλά αθώα και θα προκαλεί να πάει την κουβέντα μέχρι το τέλος. Από την άλλη , γυναίκες που σπεύσατε να προστατεύσετε την υφέρπουσα σοβαρότητα, θα έπρεπε να ξέρετε τι διάλο συμβαίνει εκει έξω στον πραγματικό κόσμο. Από αυτούς τους κυριούληδες και αυτά τα 15χρονα. Αν δεν ξέρετε ρωτήστε τους άντρες σας να σας πουν είτε τι θα έκαναν αυτοί ( αστο μην το ρωτήσεις καλύτερα ) είτε τι βλέπουν καθημερινά γύρω τους. Η ταχύτατη θιγμένη αντίδραση βέβαια δεν άφησε περιθώρια στο γυναικεία οπτική να αντιληφθεί ότι προφανώς το 15 είναι απαγορευτικό για κάποια λογική..ή κάποια ηθική. ( τη δική μου σίγουρα ) Αλλα και πάλι, δεν αποτελεί κανόνα και είναι μεγάλη κουβέντα η ηθική της πρόκλησης και κατα πόσο ανταποκρίνεσαι ή οχι. Χαλαρώστε όμως κορίτσια. Δεν είναι ψέμα. Πάντα ο άντρας( και η γυναίκα σε αρκετες περιπτώσεις πλεον ) θα προτιμα τη νεότητα για πάρα πολλούς λόγους! Όπως και το 15 χρονο "ξέμπουτο" το οποίο βέβαια (τυχαία μάλλον και όχι για να προκαλέσει σϊγουρες αντιδράσεις ) δε μοιαζει με 15χρονο. Με λίγα λόγια γυναίκες, αυτό το μπουτι θα το λιγουρεύονται όλοι- Ο άντρας σας(σίγουρα) ο αδερφός σας και π ξαδερφός σας και ο θείος σας( μην παω παρακάτω ) Όπως είπα όμως το θέμα ειναι, ποιός θα αντιδράσει ή όχι. Και προσωπικά είμαι σχεδόν σϊγουρος ότι θα ήταν..ελάχιστοι. Όσο για τη σοβαρότητα του θέματος... έλα τώρα...ρώτα τον άντρα σου να σου πει αν έχει σοκαριστεί απο ένα βίντεο που είναι τόςο αθώο μπροςτά σε κάτι που το ζει καθημερινά στις πραγματικες του διαστάσεις.
@stunderΌταν λέω για ευαισθησία που θα προστάτευε την κόρη σου, την ξαδέρφη κλπ δεν εννοώ ότι θα την προστάτευε στην περίπτωση που θα έκανε τα ίδια με την κοπέλα στο βίντεο. Εννοώ ότι θα την προστάτευε απ'όλους αυτούς τους άντρες που κινούμενοι στην δική σου λογική θα την κοιτάνε σαν ξερολούκουμο, θα την γδύνουν με τα μάτια, θα απλώνουν χέρια και γενικώς δεν θα θεωρήσουν απαγορευτικό το οτιδήποτε ερωτικό παρά την μικρή της ηλικία.. Δεν λέω ότι είσαι τέτοιος γιατί δεν σε ξέρω αλλά αυτή η ανεκτικότητα και η χαλαρότητα που φαίνεται να αντιμετωπίζεις το θέμα είναι η αρχή του προβλήματος. Καταλαβαίνω ότι εσείς οι άντρες δεν αντιλαμβάνεστε τα πράγματα όπως εμείς γιατί δεν τα ζείτε όπως εμείς, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα καταλάβετε όταν σας τα λέμε!!
stunder μάλλον αδυνατείς να καταλάβεις ότι το θεμα δεν είναι ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, αλλά τι θα έπρεπε να αλλάξει στη λιγούρα του καθενός και ότι θα έπρεπε στους "αντρες" που αναφέρεις να αλλάξει λίγο η συναισθηματική τους νοημοσύνη. η οποία ξέρεις συνδέεται άμεσα και με το iq.Επίσης σταμάτα να φαντάζεσαι τι δε θα έκανε η δική σου κόρη γιατί θα επλαγείς. Επίσης σταμάτα να επαναλαμβάνεις στεραιότυπα ότι όλοι οι άντρες είναι έτσι. μη νιωθεις ασχημα. Δεν είσαι ο μόνος, αλλά δεν είναι όλοι έτσι
εκτός που τα 15 είναι απαγορευτικά 'για κάποια λογική και για κάποια ηθική' είναι απαγορευτικά και για το νομοθέτη. Τα 'κορίτσια' πολύ καλά κάνουμε και δε χαλαρώνουμε γιατί αυτή τη νομοθεσία καθώς και πολλές άλλες τις έχουμε κερδίσει μέσα από αγώνες αιώνων. Αν τα κορίτσια 'χαλάρωναν' θα γυρνούσαμε στις εποχές που ο βιασμός ήταν απαγορευτικός ΜΟΝΟ 'για κάποια ηθική και με κάποια λογική'. Χαλαρώστε λοιπόν αγόρια και καλώς ήρθατε στο 2013.
Ή θα έπρεπε οι φαρσέρ να είχαν φωνάξει αληθινούς μπάτσους.Το ότι με το που ακούνε το κορίτσι να λέει <<Τον έχουμε. >> και βλέπουνε αστυνομικούς να εμφανίζονται, αυτοί τρέχουνε με τα χίλια για να γλυτώσουνε δείχνει ότι καταλαβαίνουν απόλυτα τι έχουν κάνει και ουσιαστικά ομολογούν την ενοχή τους.