Yπάρχει λόγος "σοβαρός" για να διαβάσεις και να διαδώσεις την αγγελία αυτή

Yπάρχει λόγος "σοβαρός" για να διαβάσεις και να διαδώσεις την αγγελία αυτή Facebook Twitter
12

 

Αυτό το Piaggio δεν είναι προς πώληση!

 

Ο λόγος που βρίσκεται σε site αγγελιών είναι άλλος.

 

Ο Σπύρος μας τα επιβεβαίωσε όλα στο τηλέφωνο! 

 

Είναι ερωτευμένος.

 

Διαβάστε το ακριβές κείμενο όπως δημοσιεύεται και θα καταλάβετε! (είναι λίγο μεγάλο αλλά αξίζει...)

 


* Που λέτε λοιπόν, τώρα τελευταία είμαι καψούρης με μια πανέμορφη Γερμανίδα που τη λένε Υβόννη (στα Γερμανικά νομίζω γράφεται Iwonne) και τη γνώρισα στο αεροπλάνο στις 19 Αυγούστου που γύρισα από Γερμανία.

Μου έχει πάρει τα μυαλά σας λέω και μου έχει ανάψει φωτιές που δεν σβήνουν.

Τώρα πως τα κατάφερε μόνο μέσα σε δύο ώρες, περίπου τόσο ήταν η πτήση, μόνο αυτή ξέρει.

Μιλάγαμε, μιλάγαμε, μιλάγαμε, μόνο εμείς ακουγόμασταν στο αεροπλάνο.

Λέγαμε διάφορα και μαθαίναμε τις γλώσσες μας ο ένας στον άλλο.

Δηλαδή, αυτή σε μένα Γερμανικά και εγώ σε αυτήν Ελληνικά.

Ήταν η πιο ευχάριστη πτήση της ζωής μου.

Πέταγα στα σύννεφα, στην κυριολεξία (αφού ήμουν μέσα σε ένα αεροπλάνο :P)

! Πέρασα τέλεια!!!

Ακόμα έχω τα χαρτάκια που γράφαμε και όταν τα κοιτάζω και διαβάζω τις λέξεις που έγραψε εκείνη, θυμάμαι αυτήν και την ημέρα που τη γνώρισα.

Μέχρι και το εισιτήριο έχω κρατήσει για ενθύμιο.

Κάθε φορά που τη σκέφτομαι, η καρδιά μου βαράει κόκκινο.

Θέλω να τη δω επειγόντως!!! :D

Όταν φτάσαμε Αθήνα και αποχαιρετιστήκαμε στο αεροδρόμιο, μετά κάτι με έτρωγε μέσα μου και το βράδυ που πήγα να την πέσω για ύπνο δεν μπορούσα διότι μετά από έκτακτη σύσκεψη μερικών λεπτών με τον εαυτό μου, συνειδητοποίησα ότι είμαι ερωτευμένος και τρελός μαζί της τόσο που δεν έχω μάτια για άλλη που λέει και ο Πετρέλης!

Μου 'κανε το κλικ βρε αδερφέ, πώς να το κάνουμε!

Στην Ελλάδα ήρθε για διακοπές και έμεινε στην Κρήτη στο Ηράκλειο που έχει κάτι φίλους εκεί, για περίπου 2-3 εβδομάδες και γύρο στις 19 Σεπτέμβρη γύρισε πίσω στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια της πτήσης μου ζήτησε το όνομά μου στο Facebook και στο Skype και φυσικά της τα έδωσα :D αλλά ακόμα τίποτα.

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Ρε μπας και έχασε το χαρτάκι??? :/ Λέω εγώ τώρα.

Έτσι λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα τη μεγάλη απόφαση ότι πρέπει να δράσω άμεσα και μου 'ρθε αυτή η καταπληκτική φλασιά να βάλω το μηχανάκι μου σε αγγελία μόνο και μόνο για να διαδοθεί, εμπνευσμένος από άλλες παρόμοιες αγγελίες που κατά καιρούς έχουν βγει, και να φτάσει στο Ηράκλειο αλλά και στο Μόναχο στη Γερμανία όπου μένει.

Οπότε παιδιά όποιος σύντεκνος στο Ηράκλειο το διαβάσει και του θυμίζουν κάτι οι ημερομηνίες και το ότι έχει φίλους στο Ηράκλειο στην Κρήτη, ας επικοινωνήσει.

Τώρα για το Μόναχο δεν έχω κάποιον εκεί οπότε μόνο αν πάρει το μάτι της την αγγελία σε κάνα blog και τη διαβάσει η ίδια (ξέρει λίγα Ελληνικά) και θυμηθεί, τότε μπορεί να πάρει τηλ.

Για να καταλάβετε, το σχέδιο έχει ως εξής:


1) Δημοσιεύεται η αγγελία στο intenet.


2) Διαδίδεται μέχρι το Μόναχο στη Γερμανία


3) Τη διαβάζει και επικοινωνεί :D


4) Επίσης διαδίδεται και στο Ηράκλειο, οπότε έχω και από κει κάπου να βασιστώ στην αναζήτηση.

Πως σας φαίνεται?

Καλό? Εεε?? Ευφυέστατο??? :D

Ελπίζω μόνο να μην διαδοθεί και σε και άλλες χώρες με αυτά που κάθομαι και γράφω, διότι δεν χρειάζεται. Εμένα η Γερμανία με καίει!  Σε περίπτωση όμως που διαδοθεί, τις φωτογραφίες τις έχω τραβήξει σε διάφορα μέρη με φόντο πάντα ωραία θέα, έτσι ώστε να διαφημιστούμε, επί της ευκαιρίας και να δείξουμε της ομορφιές της Ελλάδας μας και να αυξηθεί ο τουρισμός!


Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι το μηχανάκι τελικά ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ αλλά είναι μέρος του σχεδίου αναζήτησης αυτής της κοπέλας.

Επίσης, σε λίγες μέρες (12 Δεκεμβρίου) είναι η γιορτή μου και στις 5 Ιανουαρίου τα γενέθλιά μου. Οπότε ξέρετε ποιο θα ήταν το καλύτερο δώρο ;) Τι σκαρφίστηκα πάλι ο θεός!!!!!


Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι στη Γερμανία πήγα με το πρόγραμμα εράσμους και έμεινα ένα εξάμηνο εκεί και τώρα πάλι πίσω. Η επιστροφή όμως ήταν ευχάριστη χάρη στην Υβόννη και ξεκίνησε μέσα από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Μονάχου!!!

Θυμάμαι ότι όπως τα καθίσματα στο αεροπλάνο είναι σε τριάδες, η δική μου θέση ήταν στη μέση και όταν ήρθε εκείνη και μου ζήτησε να περάσει επειδή η δική της θέση ήταν αριστερά μου στο παράθυρο, δίπλα δίπλα με 'μένα ;) , τότε με έπιασε ταχυκαρδία, ταχυπαλμία, ταχυκυκλοφορία του αίματος και ότι άλλο θέλετε. Γι' αυτό λοιπόν παιδιά αρχίστε και διαδίδετε μπας και τη βρούμε!!! :D γιατί κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!! Τέλος, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία που θα με βοηθήσει στο να την βρω, θα του κάνω δώρο ένα φορητό ψυγείο για να πίνει κρύες μπύρες το καλοκαίρι στην παραλία, μαζί δώρο και την πρώτη παρτίδα μπύρες!!!


Aν γνωρίζετε και θέλετε να βοηθήσετε... [email protected]

Ευχαριστώ,
Σπύρος!

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Άστο ρε φίλε, δεν το' χεις. 6 μήνες στη Γερμανία και κόλλησες με μία γυναίκα, που σε έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια;Τι άκυρο είναι αυτό που έκανες; Καλά που δεν έβγαλες και φωτογραφία της για να τη δημοσιεύσεις!Η φάση είναι ότι όλες οι γυναίκες που γράφουν "μπράβο, έτσι πρέπει να διεκδικείτε τους άντρες", έτσι και της τύχαινε της ίδιας κανένας τέτοιος και το μάθαινε, θα έλεγε με περιφρόνηση "τι creepy αυτός ο τύπος, μπλιαχ"!
Αναλόγως με τα γούστα της κάθεμιας. Μπορεί αρχικά κάποιος να μη σου αρέσει και με τον τρόπο να σε φέρει στα νερα του. Εχουμε ακόμη λίγο ρομαντισμό και επιβραβεύουμε τους παρατολμους :)
Σπύρο έτσι πρέπει να διεκδικείται! Εχω κατι γνωστους στο Ηράκλειο και θα το προωθησω τι στο καλό ενας νομός ειναι, θα βρεθεί!!!!!!!!Καλη τυχηη φιλε! :)