Ο Γιάννης Μπουτάρης σε ημίγυμνη φωτογράφιση κατά του AIDS

Ο Γιάννης Μπουτάρης σε ημίγυμνη φωτογράφιση κατά του AIDS Facebook Twitter
11

Το περιοδικό ADORE της Θεσσαλονίκης είναι αυτό που πλέον κάθε Δεκέμβριο βγάζει ένα συλλεκτικό τεύχος με γυμνούς διασήμους, έχοντας ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των αναγνωστών για το AIDS - με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. 

Πέρσι, είχε φωτογραφηθεί και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά η φωτογραφία του δεν είχε δημοσιευτεί τελικά στο περιοδικό. 

Φέτος όμως, στην έκθεση των φωτογραφιών, εμφανίστηκε η αδημοσίευτη φωτογραφία, που δείχνει τον Γιάννη Μπουτάρη γυμνό από τη μέση και πάνω, φορώντας μόνο τις τιράντες του. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης σε ημίγυμνη φωτογράφιση κατά του AIDS Facebook Twitter
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Τωρα εγώ θα το πω και πειτε οτι θέλετε. Αυτόν χρειαζόμαστε για πρωθυπουργό. Να βγεί μπροστά και να οργώνει, με νέα πρόσωπα και ευθύ λόγο. - Κι όσο αντέξει - Ισως να είναι και η πρώτη φορά που η ψήφος μου έπιασε τόπο.Βέβαια οι πληρωμένοι δολ-οφόνοι πού να τον αφήσουν.
α ρε Μπουταρη........εισαι πραγματικα η Δημαρχαρα ολης της χωρας!Δεν μπορω ποτε να ξεχασω καποτε οταν ειπες σε μια συνεντευξη οτι προσπαθουσες να ξεπερασεις τον αλκοολισμο ενω ταυτοχρονα δουλευες μεσα στα αμπελια και τα κελλαρια. Και ενω απο εσενα εχουμε τοσα να μαθουμε......ξαφνικα βρισκεσαι απολογουμενος σε τιαρες και δισκοποτηρα. Συνεχισε Δημαρχε !