Για αυτούς που άφησαν μουστάκι ολόκληρο τον Νοέμβριο

Για αυτούς που άφησαν μουστάκι ολόκληρο τον Νοέμβριο Facebook Twitter
3

Ο Γιώργος Καλαμογιώργος και σπουδάζει Graphic and Digital Design στο πανεπιστήμιο του Greenwich στο Λονδίνο. Μαζί με τον φίλο του από την Κύπρο Alex Ιωάννου, που σπουδάζει στο ίδιο πανεπιστήμιο, δημιούργησαν ένα βίντεο για την προώθηση του κινήματος του Movember [κίνημα που μάχεται, με επιτυχία, για την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάτη και των όρχεων]. Το Movember δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα πολύ γνωστό παρ' ό,τι είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό - οι άντρες που συμμετέχουν καλούνται να αφήσουν μουστάκι για όλο το μήνα Νοέμβριο και να μαζέψουν χρήματα με το τρόπο τους για το ίδρυμα που επιθυμούν και σχετίζεται με τον καρκίνο.

Για να σας πείσω για το ότι δεν είναι απλώς μια χιπστεροειδής τρέλα αλλά κάτι που κάθε Νοέμβριο πραγματικά βοηθάει, απλώς θα σας παραπέμψω στην είδηση: 92.000.000$ από τα μουστάκια του Movember - Μετά από ένα μήνα χωρίς ξυραφάκια, αυτός είναι ο απολογισμός.

 

Να λοιπόν το βίντεο που είχε σκηνοθετήσει ο Γιώργος Καλαμογιώργος (βασισμένο στην ιδέα του Ιωάννου) και που τα εξηγεί όλα.

 

 


 

 

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Λάθος. Το κίνημα 'έπιασε' πριν κανά 2 χρόνια που ξαφνικά έγιναν όλοι σαν τον Borat, αν θυμάστε. Φυσικά, ήταν τόσο ηλίθιοι που μιμήθηκαν του υπόλοιπους Movembers ανά τον πλανήτη θεωρώντας το trend και όχι σε σχέση με την εκστρατεία για τον Καρκίνο.