50 γυμνοί ακτιβιστές διαδηλώνουν κατά της γούνας

50 γυμνοί ακτιβιστές διαδηλώνουν κατά της γούνας Facebook Twitter
10

Οι 5O άντρες και γυναίκες, μέλη της ομάδας Αnima Naturαlis, έδωσαν ραντεβού χθες, στη πλατεία Sant Jaume της Βαρκελώνης.

Εκεί, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση γούνας και δέρματος από τη βιομηχανία μόδας, έβγαλαν τα ρούχα τους, στοιβάχτηκαν μπροστά από ένα κλουβί και πασαλείφτηκαν με μπογιά που θύμιζε αίμα.

Ο αριθμός δεν ήταν τυχαίος μιας και σύμφωνα με τους ακτιβιστές συμβολίζει το νούμερο των σφαγιασμένων ζώων που κατά μέσο όρο απαιτείται για τη δημιουργία ενός γούνινου παλτό.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / «Ανήκει στον λαό της»: Ο λόγος που οι ΗΠΑ «χρειάζονται» τη Γροιλανδία, σύμφωνα με τον Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας «λυπάται» για το ανανεωμένο ενδιαφέρον του Τραμπ για την περιοχή - Την στήριξή του προς τη Γροιλανδία εξέφρασε και ο Εμανουέλ Μακρόν
THE LIFO TEAM