Η υποτροφία

Η υποτροφία Facebook Twitter
4

 

Έγραψε στο Facebook της:

 

Θέλοντας να τιμήσω την μνήμη του άντρα μου Σάκη που πέθανε πολύ νέος από καρκίνο.
Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων.

 

 

Η υποτροφία Facebook Twitter

 

 

 

*Η ίδια μου είπε ότι μπορεί να φανεί ελιτίστικο σε κάποιους (επειδή η υποτροφία θα είναι για το Ανατόλια) όμως όπως αφοπλιστικά πρόσθεσε: "Εμένα ο άντρας μου εκεί πήγαινε". 

 

Τη φράση αυτή την βρήκα τόσο συγκινητική, που ελιτιστής αυτή τη στιγμή θα μου φαινόταν όποιος ξίνιζε με αυτήν την τόσο ανθρώπινη πρωτοβουλία. 

Μπράβο Μίνα!

 

 

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

1 σχόλια
Νόμιζα ότι αυτός που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία υποτροφίας, αναλαμβάνει εξ´ολοκλήρου και τα έξοδα, δεν γίνεται δηλαδή έρανος. Ωραία ιδέα.
Συνηθίζεται περισσότερο στο εξωτερικό με την σωστή ιδέα ότι μπορεί να μαζευτούν χρήματα για περισσότερες από μία υποτροφίες. Μπράβο της και δεν χρειάζεται να δικαιολογείται για το Ανατόλια που είναι από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία στην Ευρώπη. Αν ήταν έρανος για μια υποτροφία για το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ θα θεωρείτο ελιτίστικη ιδέα;
Κάθε άλλο, πολύ ωραία ιδέα και γιατί είναι κακό να πάει ένα παιδί με υποτροφία στα καλύτερα σχολεία; Μπορεί να μην έχει παπούτσια σήμερα και σε 30 χρόνια να πάρει Νόμπελ. Δεν το βρίσκω ελιτίστικο, το βρίσκω το ακριβώς αντίθετο, σαν να λέει ότι το μόνο που χωρίζει τα καλύτερα ιδιωτικά από τα φτωχότερα παιδιά είναι τα λεφτά, όχι οι ικανότητές τους.Απλά, χωρίς να μειώνω την κίνηση, άλλο PR βάρος έχει μια υποτροφία (βάζω από την τσέπη μου) άλλο οργανώνω μια κίνηση για να συγκεντρωθούν κεφάλαια.