Σκουρλέτης: «Γιατί ψηφίζουμε κατά της μείωσης στις τιμές των γενόσημων»

Σκουρλέτης: «Γιατί ψηφίζουμε κατά της μείωσης στις τιμές των γενόσημων» Facebook Twitter
14

Σε βάρος των ελληνικών βιομηχανικών φαρμάκων είναι η τροπολογία που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη μείωση των τιμών στα γενόσημα, υποστήριξε ο Πάνος Σκουρλέτης, δίνοντας μια εξήγηση για την καταψήφιση της τροπολογίας από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Εμείς προτείναμε οριζόντια μείωση 15% με 20% στα φάρμακα εγχώρια και εισαγόμενα. Αντ' αυτού έχουμε πριμοδότηση φαρμάκων αμφιβόλου ποιότητας εις βάρος των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών» δήλωσε στον Σκάι, επισημαίνοντας πως 20.000 άνθρωποι απασχολούνται στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία και 2.000 απασχολούνται στους πλασιέ φαρμάκων.

Χαρακτήρισε επίσης «άθλια προπαγάνδα» να λέει ο Γεωργιάδης ότι «εξυπηρετούμε συμφέροντα». «Όταν αγοράζει διαφημιστικό χρόνο από τον Κουρή δωροδοκεί τον Κουρή;» πρόσθεσε.

14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: «Πρόκειται για μια υποδομή με τεράστιες δυνατότητες που ίσως δεν έχουμε αντιληφθεί στο σύνολό τους»

«Αν δεν επενδύσουμε σε τεχνολογίες αυτού του είδους, κινδυνεύουμε να βρεθούμε εκτεθειμένοι απέναντι σε όσους θα μπορούσαν να περιορίσουν την πρόσβασή μας στην τεχνολογία», τόνισε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πολιτική / Κικίλιας για ναυάγιο μεταναστών στη Λέσβο: Στους διακινητές αποδίδει την ευθύνη για τους έξι νεκρούς

Ο υπουργός Ναυτιλίας υποστηρίζει ότι το ταχύπλοο προσέκρουσε στο σκάφος του Λιμενικού - Οι ακριβείς συνθήκες της σύγκρουσης, που στοίχισε τη ζωή και σε ένα βρέφος, παραμένουν υπό διερεύνηση.
THE LIFO TEAM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Πολιτική / Απελάσεις μεταναστών ακόμη και με περιοριστικούς όρους ζητά ο Χρυσοχοΐδης

«Θα γεμίσουν» τα κέντρα κράτησης, δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Προαναγγέλλει διάταξη για μισθώσεις διαμερισμάτων και αστυνομικές επιχειρήσεις «ώστε να τους πετάξουμε έξω»
THE LIFO TEAM