Παναγιώταρος: «Παραφράστηκαν τα λεγόμενα μου»

Παναγιώταρος: «Παραφράστηκαν τα λεγόμενα μου» Facebook Twitter
1

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τις δηλώσεις του στο ΒBC περί εμφυλίου, ο Ηλίας Παναγιώταρος επανέρχεται τώρα για να δηλώσει ότι τα λεγόμενα του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο «παραφράστηκαν κατά το δοκούν.»

 «Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό», λέει ο κ. Παναγιώταρος και επιμένει ότι: «Στη χώρα έχουν επιβάλλει συνθήκες πολέμου τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και κυρίως οι εγκληματίες αλλοδαποί, μαζί με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους, που βιαιοπραγούν καθημερινά εις βάρος του ελληνικού λαού».

"There is already civil war," είναι πάντως η ακριβής φράση που του αποδίδει το BBC, το οποίο ελάχιστοι έχουν αμφισβητήσει.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM