Τατσόπουλος για Ζαρούλια: «Εμείς την αγαπάμε γιατί είμαστε φιλόζωοι»

Τατσόπουλος για Ζαρούλια: «Εμείς την αγαπάμε γιατί είμαστε φιλόζωοι» Facebook Twitter
8

Η δήλωση Τατσόπουλου στο facebook για τη βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του Μιχαλολιάκου:

"Η Ζαρούλια μισεί τους ξένους γιατί είναι ρατσίστρια, αλά εμείς αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι".

Τech & Science
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια χελώνα με δύο κεφάλια γεννήθηκε στο Κέιπ Κοντ και το αριστερό «έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα»

Τech & Science / Μια χελώνα με δύο κεφάλια γεννήθηκε στο Κέιπ Κοντ και το αριστερό «έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα»

Βρέθηκε σε προστατευμένη περιοχή ωοτοκίας στο Κέιπ Κοντ και μέχρι στιγμής αναπτύσσεται φυσιολογικά. Το αριστερό κεφάλι, λένε οι άνθρωποι που τη φροντίζουν, είναι ήδη το πιο ζωηρό από τα δύο.
THE LIFO TEAM
Η Anthropic προειδοποιεί τους επενδυτές ότι η AI μπορεί να αποτελέσει «υπαρξιακό κίνδυνο για την ανθρωπότητα»

Τech & Science / Η Anthropic προειδοποιεί τους επενδυτές ότι η AI μπορεί να αποτελέσει «υπαρξιακό κίνδυνο για την ανθρωπότητα»

Στο ενημερωτικό δελτίο για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, η εταιρεία πίσω από το Claude περιγράφει μοντέλα που μπορεί να αντισταθούν στο κλείσιμό τους, να αποκρύψουν πληροφορίες ή να εμφανίσουν συμπεριφορά που «μοιάζει με εκβιασμό».
THE LIFO TEAM
APPLE ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΟΝΗΣΗΣ

Τech & Science / Apple: Καλείται να πληρώσει 5,7 δισ. δολάρια μετά από δικαστική διαμάχη για πατέντες δόνησης

Η εταιρεία ήχου Taction Technology υποστήριξε το 2021 ότι η Apple παραβίασε δύο πατέντες της που αφορούν συστήματα απτικής ανάδρασης, τα οποία επιτρέπουν τη δημιουργία δονήσεων κατά την εκτέλεση ενεργειών
THE LIFO TEAM