Ποιος απ' τους δύο είναι καλύτερος;

Ποιος απ' τους δύο είναι καλύτερος; Facebook Twitter
11
Ποιος απ' τους δύο είναι καλύτερος; Facebook Twitter

  

Η Beldent (το Αργεντίνικο όνομα της Τrident) προσπαθεί να απενοχοποιήσει τις τσίχλες, χρησιμοποιώντας ένα πραγματικό πείραμα, σε μια πανέξυπνη  καμπάνια σχεδιασμένη από το δημιουργικό της Del Campo Saatchi & Saatchi.

Την 1η Οκτωβρίου στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Μπουένος Άιρες,οι δημιουργοί του φιλμ ζήτησαν σε πέντε ζευγάρια διδύμων να στηθούν μπροστά από 481 άτομα και να παραμείνουν ανέκφραστα, φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα.

Μοναδική τους διαφορά ήταν ότι ο ένας από τους δύο μασούσε τσίχλα.

Οι επισκέπτες του Μουσείου κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων που υποθετικά θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν τη προσωπικότητα και το χαρακτήρα των διδύμων, τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Το 73% τάχθηκε υπέρ εκείνων που μασούσαν τσίχλα. 

 

Τα δίδυμα με τη Beltend στο στόμα θεωρήθηκαν πιο δημοφιλή, πιο sexy, καλύτεροι εργοδότες, πιο κοινωνικοί και πολλά άλλα, χωρίς απαραίτητα να είναι...

 

 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Κι εγώ αυτό νόμιζα στην αρχή, αλλά μπορείς να μασήσεις τσίχλα και σοβαρός (σαν αυτού που κάθονταν αριστερά), δεν αλλάζει πάντα αυτομάτως η έκφραση του προσώπου.
ύπουλο τεστ. Από την μια μεριά είναι ένας με ψυχρό ύφος, ανέκφραστος και από την άλλη μεριά ένας που κάνει μια ανθρώπινη κίνηση. Λογικό είναι να προσπαθεί ο εγκέφαλος να θεωρήσει καλύτερο αυτόν που κάνει μια ανθρώπινη κίνηση, τον κάνει πιο οικείο στον παρατηρητή.
εγω παλι το βρισκω ενοχλητικο το να μασαει ο αλλλος μεσα στα μουτρα σου σαν την κατσικα.... σχετικα με την ερευνα τωρα... οι περισσοτεροι διαλεξαν οποιον μασουσε τσιχλα ... λογικοτατο ηταν εφοσον ο αλλος καθοταν με υφος βλακα να κοιταει το κενο να προτιμησουν τον αλλο που εδειχνε καποια εκφραση. και dusk face να τους εβαζαν να κανουν παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχαν...
λογικοτατο ηταν εφοσον ο αλλος καθοταν με υφος βλακα να κοιταει το κενο να προτιμησουν τον αλλο που εδειχνε καποια εκφραση. Το πόσο γέλασα.. Δεν φαντάζεσαι!!
Ειναι γεγονος πως η τσιχλα σου δινει ενα κυρος, μια καποια υπεροψια, ενα τουπε βρε παιδι μου..Μπορει ομως να σου ξεκολλησει το σφραγισμα.Η να κολλησει στο λαιμο ενος αθωου περιστεριου.Η να γινει η αιτια να θελει το μισο μετρο να σε χαστουκισει αν τη μασας με ανοιχτο στομα...
Δεν παίζει ρόλο η θέση. Ο ένας ήταν ανέκφραστος και ψυχρός και ο άλλος φαινόταν να ψευτοχαμογελάει και πιο ζωντανός. Αν ο ένας μασούσε τσίχλα και ο άλλος χαμογέλαγε θα κέρδιζε ο δεύτερος