Drugs, χιπ-χοπ, Παϊσιος και σωτηρία...

Drugs, χιπ-χοπ, Παϊσιος και σωτηρία... Facebook Twitter
8

Δεν το βρήκα αξιόλογο μουσικά, το βρήκα όμως πραγματικά ενδιαφέρον ως βίντεο - και ήθελα να το μοιραστώ.

Μέσω του χριστιανικού σάιτ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ:

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
@ημίθεοςΤα στερεότυπα καλά κρατούν, βλέπω. Ειδικά αυτό το Νο6. Όσο για τους μπάφους [βλ. Νο2], νισάφι πια με το ανόητο επιχείρημα. Ξύπνησε μια μέρα ο Χ και είπε ας τραβήξω μια μυτιά. Και, ω, το θαύμα, η γραμμή υλοποιήθηκε μπροστά στα μάτια του. Έτσι είναι όμως. Έξω απ΄το χορό, πολλά τραγούδια λένε.
δηλαδή, αγαπητέ μπιμπιπ, είναι σοβαρό επιχείρημα να λέμε ότι κανείς δεν γίνεται πρεζάκι η κοκάκιας από το μηδέν και ότι ο μπάφος είναι η αρχή της κατρακύλας? τότε κι εγώ θα λέω ότι ο μπάφος είναι μορφή τσιγάρου άρα το τσιγάρο είναι η αρχή της κατρακύλας (κι έστι η κατρακύλα δεν θα τελειώσει ποτέ). Τα στερεότυπα σε μαράνανε κατά τ'άλλα. Μιλάς επίσης για κάποιο χορό για τον οποίο αποφάσισες αυθαίρετα ότι εγώ είμαι έξω. να αποφασίσω κι εγώ το ίδιο αυθαίρετα ότι εσύ είσαι μέσα δηλαδή? μπορεί ποτέ να γίνει σοβαρός διάλογος έτσι? χλωμό το βλέπω. κατά τ' άλλα, σε ευχαριστώ που συμφωνείς σε όλα τα υπόλοιπα μαζί μου.
Δεν είναι τόπος εδώ, ημίθεε, για να γίνει σοβαρή κουβέντα για κάτι που είναι μεγαλύτερο κι απ΄τους δυο μας. Αυτό που λέω, εκλαϊκευμένα, είναι ότι, ναι, ο μπάφος μπορεί να αποτελέσει την αρχή της κατρακύλας. Τί δεν καταλαβαίνεις εσύ κι όσοι συμφωνούν με τη θέση σου; Αν χρειάζεστε πιο στιβαρά επιχειρήματα από την απλή λογική, συνιστώ να ανατρέξετε σε πηγές που χρησιμοποιούν πρωτοετείς στις εργασίες στους στην κοινωνιολογία. Very basic stuff, εύκολα στην ανάγνωση.Αν έχεις χορέψει το χορό, νομίζω ότι φαίνεται. Όλα τα παραπάνω, τα λέω με καλή καρδιά και χωρίς κόκκο ειρωνείας ή επιθετικότητας.
αυτή είναι η εκπαιδευτική χρήση της τεχνολογίας - μέσα σε 4 και κάτι λεπτά μαθαίνουμε τα μύρια όσα:1 - ο Αρτέμης είχε μεγάλο αδερφό που τού μετέδωσε την πληροφορία ότι την ηρωϊνη την έλεγαν Ηρώ στα '80ς2 - ο Μάξ έπεσε στις σκόνες σαν φυσική συνέπεια των μπάφων (και στους μπάφους θα πέσουμε όλοι μας εφ΄'οσον ξεκινήσαμε να θηλάζουμε, είναι άλλωστε απόλυτα εξακριβωμένο ότι 100% των χασισοποτών θηλάσανε μητρικό γάλα στη μικρή τους ηλικία)3 - στη φυλακή μένουνε έξη-έξη, κάτι απολύτως φυσικό για τον Αρτέμη, αλλά όχι και για τον Μάξιμο που λογικό είναι να ασφυκτιά4 - κι έτσι βρίσκει παρηγοριά στο βιβλίο του γέροντος Παίσιου, ο οποίος άμα λάχει δεν μοιραζόταν το κελί του με κανέναν κι έτσι οι συγκρίσεις είναι καθοριστικές...5 - ελεύθερος πιά, ο Μάξιμος είναι έτοιμος να συναντήσει τον άνθρωπο που τον στήριξε με το καλλιτέχνημά του, να γίνει role-model ανάλογο του σχωρεμένου του Λεκτικού Επεξεργαστή...6 - ... και μέχρι να βρεί εργασία, να πεταχτεί και για μια δουλίτσα στην Αθήνα (γιατί το Corpus Christi, όπως και άλλες πολλές θεατρικές παραστάσεις θα αργήσει να ανέβει στη Σαλόνικα και κανείς δεν μπορεί να μείνει μέχρι το Μάιο άπραγος...)7 - παραδόξως, το μουσικό τμήμα είναι αρκετά ενδιαφέρον, ακόμη και χωρίς τον Ηχοκράτορα που έδινε στου TXC την πραγματική τους δύναμη...
Ο Αρτεμης νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος ραπερ της Ελλαδας. Η συκεκριμενη παραγωγη ειναι εξαιρετικη απο αποψη παραγωγης. Αλλα στιχουργικα...Το να πας απο το "Επικυρηγμενος απο τις αρχες κι απο φασιστες" και το "με το στρατο δεν ψηνομαι" στο "Παθη κι Αρετες του πατρος Παισιου" ειναι 100% απογοητευτικο.
Κατ΄αρχήν, μπράβο Άρη. Η ιδέα αυτού του positioning της Εκκλησίας είναι εξαιρετική. Η χρήση του Γέροντα ως όχημα, είναι καλή -επαγγελματικά μιλώντας. Ανεξάρτητα απ΄τα προσωπικά μου πιστεύω κτλ για τον Θεσμό και για την αφήγηση που βασίζεται στον γέροντα και λαμβάνοντας υπόψιν ότι το hip hop μού ταράζει το νευρικό σύστημα, είδα όλο το clip με το μάτι να για να μη χάσω λέξη. Μπράβο στους συντελεστές. Τώρα πρέπει να βρουν κι άλλα κανάλια διοχέτευσης.