Οι Deep Purple για αρχάριους

Οι Deep Purple για αρχάριους Facebook Twitter
9

Η Ασημίνα Παπακωνσταντίνου επιλέγει σήμερα τα 10 κομμάτια που θα σύστηνε σε ακροατές που δεν πολυείχαν έρθει σε επαφή ακόμα με το συγκρότημα...

                                                                              #####

 

 


1. Black Night

2. Child in Time

 


 

 

 

3. Highway Star

 


 

 

 

4. Soldier Of Fortune

 


 

 

 

5. Smoke on the Water

 


 

 

 

6. Knocking At Your Back Door

 


 

 

 

7. When a Blind Man Cries

 


 

 

 

8. Burn

 


 

 

 

9. Strange Kind Of Woman

 


 

 

 

10. Woman From Tokyo

 


 

 

Προσθέστε ελεύθερα :)

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Τεράστο συγκρότημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άμα θέλω να γουστάρω και να ανέβω, ακούω Χά'ι'γουέη σταρ!!!Εξέχοντα τεμάχια τα...Χά'ι'γουέη σταρ,Μπλάκ νά'ι'τ,Σμόουκ ον δε γουώτερ,Γούμαν φρομ Τόκυο,Σπίντ Κίνγκ και παραδόξως μου αρέσει και το Μιστρίτιντ...(Αφιέρωμα στους Σάμπαθ έχει γίνει?!)
Hush, Anthem, ολόκληρο το Concert for Group and Orchestra, April, Mistreated, Flight of the Rat, you keep of moving, Speed King, Wasted Sunsets και θα μπορούσα να γράφω για ώρες ακόμα, για συγκεκριμένες live εκτελέσεις όπως αυτή του paint it black, για covers όπως αυτό του Help των Beatles κ.α.
Σπουδαία μπάντα οι Deep Purple, έχω και ενθύμιο μιά πένα του Steve Morse αλλά για να τα λέμε και όλα ξεπατικωναν "in rock" (if you are getting my drift) ότι έβρισκαν σε άλλα είδη.Πχ, http://www.youtube.com/watch?v=rvXxlXg_V-khttp://www.youtube.com/watch?v=jEKg9qyEQmwΠαρόλαυτα παραμένουν κορυφαίοι. Θα πρόσθετα lazy, mistreated, perfect strangers, stormbringer και τη βερσιόν τους στο hush που πάντα μου άρεσε
Το Bombay Calling είναι από τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις κλεμμένων riffs που έγιναν επιτυχία. Η άλλη που μου έρχεται τώρα είναι το Taurus των Spirit που έγινε Stairway to heaven από τους Zeppelin (καλά αυτοί το παραγ.....το παράκαναν με το ξεπατίκωμα)