Σκότωσε εν ψυχρώ το σκυλί του γείτονα του

Σκότωσε εν ψυχρώ το σκυλί του γείτονα του Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
4

Άνδρας, 61 ετών, σκότωσε εν ψυχρώ τον σκύλο τού γείτονά του. Το περιστατικό συνέβη, χθες το βράδυ, σε χωριό της Πέλλας, όταν ο δράστης ενοχλημένος από την παρουσία του σκύλου, ενός ποιμενικού, βγήκε από το σπίτι του και κρατώντας μία καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ το άτυχο ζώο.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του τον 55χρονο γείτονα. Λίγη ώρα αργότερα, ο άντρας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, δεν κατείχε άδεια για την καραμπίνα.

Πηγή: ΑΠΕ

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM