Ανήλικες μαθήτριες πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones

Ανήλικες μαθήτριες πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones Facebook Twitter
56

Ανήλικες μαθήτριες προσέφεραν σεξ σε συμμαθητές τους σε ιδιωτικό σχολείο στο Μιλάνο, με αντάλλαγμα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο, ο οποίος είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι του Μιλάνο.

Οι επαφές των μαθητών με τις συμμαθήτριες τους ηλικίας 14-16 ετών γινόταν στις τουαλέτες του σχολείου και στη συνέχεια εξαργυρωνόταν με τεχνολογικά δώρα.

Μάλιστα τις συγκεκριμένες μαθήτριες τις αποκαλούν «κορίτσια του ντους», επειδή, όπως λένε, κάνουν σεξ με την ευκολία που κάνουν ντους.

«Έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Μπερνάρντο στην εφημερίδα «Il Corriere della Sera».

Συμπλήρωσε δε πως τα επτά από τα οκτώ κορίτσια που έχουν εντοπιστεί προέρχονται από «καλές οικογένειες» από την καρδιά του Μιλάνου.

56

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM