Οργή από την οικογένεια Φύσσα για αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Οργή από την οικογένεια Φύσσα για αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
5

Την οργή και την αντίδραση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα προκάλεσε η αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Οργή από την οικογένεια Φύσσα για αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter

Για το θέμα μίλησε το πρώι στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας. Ο Γιώργος Μαραγκός καταδίκασε την κίνηση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και τόνισε: «Προσπαθούν να καπηλευθούν το θάνατο αυτού του ανθρώπου. Καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και τους παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού». «Κάποτε πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη», είπε επίσης ο συνήγορος της οικογένειας.

Από την πλευρά του, ο Π. Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ είπε ότι: «Η θυσία ενός ανθρώπου και ο θάνατός του που δεν έγινε με τυχαίο τρόπο συνδυάζεται κατά κάποιο τρόπο με το Πολυτεχνείο» και εξήγησε ότι μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογήσει την αφίσα. Όμως, ξεκαθάρισε ότι έχει πάρα πολλές ενστάσεις για την συγκεκριμένη αφίσα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM