Ανήλικες μαθήτριες πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones

Ανήλικες μαθήτριες πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones Facebook Twitter
56

Ανήλικες μαθήτριες προσέφεραν σεξ σε συμμαθητές τους σε ιδιωτικό σχολείο στο Μιλάνο, με αντάλλαγμα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο, ο οποίος είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι του Μιλάνο.

Οι επαφές των μαθητών με τις συμμαθήτριες τους ηλικίας 14-16 ετών γινόταν στις τουαλέτες του σχολείου και στη συνέχεια εξαργυρωνόταν με τεχνολογικά δώρα.

Μάλιστα τις συγκεκριμένες μαθήτριες τις αποκαλούν «κορίτσια του ντους», επειδή, όπως λένε, κάνουν σεξ με την ευκολία που κάνουν ντους.

«Έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Μπερνάρντο στην εφημερίδα «Il Corriere della Sera».

Συμπλήρωσε δε πως τα επτά από τα οκτώ κορίτσια που έχουν εντοπιστεί προέρχονται από «καλές οικογένειες» από την καρδιά του Μιλάνου.

56

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη κουίρ προειδοποίηση στον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας ήρθε από το Μάντσεστερ

Διεθνή / Η πρώτη κουίρ προειδοποίηση στον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας ήρθε από το Μάντσεστερ

Οργάνωση για ΛΟΑΤΚΙ+ νέους καλεί τον Άντι Μπέρναμ να πάρει μαζί του στη Ντάουνινγκ Στριτ τη στάση που είχε ως δήμαρχος. Στην πρώτη του ομιλία, ο νέος πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στα κουίρ ή τρανς δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΗΠΑ ΜΠΑΧΡΕΙΝ AMAZON

Διεθνή / Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης ισχυρίζονται ότι έπληξαν υποδομές της Amazon στο Μπαχρέιν

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των φρουρών της επανάστασης, στην Ιορδανία καταστράφηκαν ένα σύστημα ραντάρ αεράμυνας καθώς και ένα μαχητικό αεροσκάφος F-15 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας
THE LIFO TEAM