Η Ομόνοια χόρεψε swing!

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter
8

Οι Atenistas προσκάλεσαν την ομάδα Athens Lindy Hop να χορέψει στην Πλατεία Ομονοίας. Χθες το βράδυ, μια από τις πιο παραμελημένες πλατείες του κέντρου μετατράπηκε σε πίστα χορού για τους επίδοξους χορευτές Swing. Ο Αλέξανδρος Ακρίβος φωτογράφισε το event.

 

1.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

2.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

3.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

4.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

5.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

6.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

7.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

8.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

9.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

10.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

11.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

12.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

13.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

14.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

15.

Η Ομόνοια χόρεψε swing! Facebook Twitter

 

Φωτογραφία
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα μέσα από το ασπρόμαυρο βλέμμα του Τάκη Τλούπα

Φωτογραφία / Ο Τάκης Τλούπας φωτογράφιζε τα ταξίδια του. Κανείς δεν το ήξερε

Για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, περιπλανήθηκε με τη φωτογραφική του μηχανή, καταγράφοντας ανθρώπους, τοπία, επαγγέλματα και όψεις μιας ζωής που άλλαζε ραγδαία. H έκθεση «Μία άλλη Ευρώπη» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει για πρώτη φορά μέρος του ευρωπαϊκού οδοιπορικού του.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
9/11 – Under Attack: Μια σειρά φωτογραφιών από τη επίθεση που άλλαξε τον κόσμο εκτίθεται στη Φρανκφούρτη

Φωτογραφία / 9/11: Συγκλονιστικές φωτογραφίες που βλέπουμε για πρώτη φορά

25 χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου, μια σειρά ασπρόμαυρων αλλά και έγχρωμων εικόνων από την έκθεση «9/11 – Under Attack» στη Φρανκφούρτη αποτυπώνουν τον τρόμο, την τραγωδία, την εξάντληση αλλά και την ελπίδα.
THE LIFO TEAM
Athens Photo Festival 2026: Το σημαντικό γεγονός καλλιτεχνικής έρευνας, δημόσιας ανταλλαγής και στοχασμού στο Μπενάκη της Πειραιώς

Φωτογραφία / Athens Photo Festival 2026: Το μεγαλύτερο φωτογραφικό event της πόλης επιστρέφει

Σε μια εποχή καταιγισμού εικόνων στο διαδίκτυο, να τι προσφέρει ένα φεστιβάλ φωτογραφίας! Εκατό καλλιτέχνες από τριάντα πέντε χώρες δίνουν το «παρών» στο ετήσιο ραντεβού τους στην Αθήνα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Lifo Portraits 2026

Αφιερώματα / LifO Portraits 2026: Δείτε τις φωτογραφίες της μεγάλης έκθεσης

Με αφορμή τα 20 χρόνια της, η LiFO αποτίει φόρο τιμής στην τέχνη του πορτρέτου και καλεί 12 φωτογράφους να απαθανατίσουν με τον φακό τους 35 σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού. Το υλικό της έκθεσης που έγινε στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Ν. Φαλήρου και του αφιερωματικού τεύχους ψηφιοποιείται για τους αναγνώστες μας σήμερα.
THE LIFO TEAM
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

LIFO Portraits / Γιάννης Οικονομίδης: «Δεν κάνω βίαιες ταινίες, απλώς μιλάω για τη βία»

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κατάφερε να μεταφέρει στο σινεμά μια αυθεντική εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς να κρύψει τίποτα, ούτε τις βωμολοχίες, ούτε τη φτώχεια, ούτε την αγριότητα. Σήμερα το στυλ του έχει επιβληθεί, και πολλοί προσπαθούν να τον μιμηθούν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κάποιοι φωτογραφίζουν ακόμα την έξαψη ενός αγώνα στο γήπεδο

Φωτογραφία / Κάποιοι φωτογραφίζουν ακόμα την έξαψη ενός αγώνα στο γήπεδο

Με αφορμή το φετινό Mουντιάλ, το Athens Football Festival οργανώνει μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας του διεθνούς δικτύου Analog Football, φέρνοντας στην Αθήνα εικόνες που αποτυπώνουν την κουλτούρα του ποδοσφαίρου.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

σχόλια

5 σχόλια
Δεν είμαι γκρινιάρης αλλά το να βάφεστε να ντύνεστε και κατεβαίνετε στην Ομόνοια για να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα χορεύοντας ανάμεσα σε αστέγους και σύρριγες ηρωινομανών θεωρόντας το και κάποιου είδους "δράση" με ξεπερνάει.
έτσι όπως βλέπω τις φωτογραφίες , νιώθω οτι το χαμόγελο τους νικάει το σκοτάδι της Ομόνοιας όπως την έχουμε μάθει ..και εγένετο φώς ! έστω και για μια νύχτα .
Είσασστε μία θετική δύναμη την οποία η πόλη και εμείς οι κάτοικοι έχουμε ανάγκη. Να συνεχίσετε έτσι. Το σκοτάδι θα φύγει, η οποιαδήποτε "ασχήμια" σε κοινωνικό - πολιτικό - ιδεολογικό επίπεδο δεν θα αργήσει να πέσει. Τα πάντα αλλάζουν και ναι είναι για το καλύτερο. Θα υπάρξει πόνος, αναταραχή και σύγκρουση μα έτσι συμβαίνει πάντοτε με τις μεγάλες αλλαγές. Τα πάντα βρίσκουν την ισορροπία τους και όλα οδηγούν στο φως.