ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι βροντόφωνοι του Ελληνικού Στρατού είναι το πιο αστείο πράγμα που είδα σήμερα

Οι βροντόφωνοι του Ελληνικού Στρατού είναι το πιο αστείο πράγμα που είδα σήμερα Facebook Twitter
52

[Το είχα έτοιμο από χτες, και είδα μόλις ότι το ένα βίντεο το βάλαμε και στο viral - γι' αυτό και εμπλούτισα το ποστ μου για περισσότερη βροντόφωνη απόλαυση.]

Έγινε στα Τρίκαλα η ορκωμοσία της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών και ακολούθησε κάτι σαν πάρτι, στο οποίο πήγε και ο Υφυπουργός κύριος Δαβάκης.

Οι σπουδαστές έχουν γαλουχηθεί έτσι ώστε να ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ, όταν τους μιλούν οι ανώτεροί τους, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι (όπως κι η φίλη μου η μαρία που μου το έδειξε) πώς κρατιούνται οι υπόλοιποι και δεν γελούν. 

Ειδικά ο Υφυπουργός και ο άλλος ανώτατος στρατιωτικός έχουν ένα υπομειδίαμα που λίγο θέλει να εξελιχτεί σε νευρικό γέλιο. 

Υπάρχει και άλλο βίντεο, με ελαφρώς πιο λάιτ περιπτώσεις, όχι όμως ότι δεν υπάρχουν και εδώ διαμαντάκια,

όπως ο νεαρός μετά το πρώτο λεπτό και όλες οι απαντήσεις του μέχρι τέλους, ή ένα αγόρι που μιλάει σχεδόν βαριεστημένα σαν κανονικός άνθρωπος (που ευτυχώς είναι - μου φάνηκε ο πιο σκεπτόμενος απ' όλους), ή δύο γυναίκες υπαξιωματικοί που σχεδόν κοροϊδεύουν την κοινωνία, τραβώντας απλώς τα σύμφωνα για να δώσουν την εντύπωση ότι βροντοφωνάζουν. 

Πάντως σε καμία περίπτωση τίποτα δεν ξεπερνά αυτό - ξανά και ξανά:

====

+ Τώρα και η πρώτη παρωδία των βροντόφωνων!

(by Bondage Family)

52

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Νομίζω ότι πρέπει να προσθεθεί και αυτό το βίντεο από τον Forest Gump.. Δεν διαφέρει και πολύ... !!!!......Drill Sergeant: Gump! What's your sole purpose in this Army?Forrest: To do whatever you tell me, Drill Sergeant!Drill Sergeant: Godamnit, Gump! You're a goddamned genius! That's the most outstanding answer I've ever heard. You must have a godamned I.Q. of a hundred and sixty! You are godamned gifted, Private Gump! http://www.youtube.com/watch?v=o8U04Jr0mqI
Στενοχωριέμαι που τα βλέπω.. Θα ήθελα ο Υφυπουργός ή ο Στρατηγός/Ταξίαρχος/Whatever, να τους πει να χαλαρώσουν λίγο......αλλά και πάλι, μην είμαστε τόσο αυστηροί. Δεν ξέρουμε το background του καθενός. Υπάρχει κρίση, είναι κι αυτή μια δουλίτσα, φοβάται ο κόσμος, ξέρω γω μωρέ...
Αυτό το πράγμα που κάνετε εδώ, να κράζετε κατευθείαν και τυφλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να το καταλάβω.Ναι είναι γελοίο όλο αυτό το θέατρο αλλά μάλλον δεν θελέτε να πείτε και τα καλά του πράγματος μάλλον από άγνοια.Να υπoθέσω κύριε Δημοκίδη ότι δεν πήγατε φαντάρος η όταν πήγατε είσασταν πλήρως αδιάφορος να εμπλουτίσετε της γενικές γνώσεις σας σαν άνθρωπος.Η κοπέλα που βλέπουμε έχει τον βαθμό του αρχιλοχία που αυτό σημαίνει ότι είναι εφ όσον είναι στην σχολή είναι αρχηγός σχολής.Το ξαναλεω: γυναίκα,αρχηγός σχολής.Τα συμπεράσματα δικά σας.[Απαντ. Άρη: Πήγα φαντάρος και μια χαρά έμαθα να φωνάζω (αν και όχι ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ!). Αν είναι αρχηγός, μπράβο της, αυτό -χωρίς να μειώνει το "γελοίο θέατρο" όπως το είπατε-, είναι πραγματικά καλό.]
@sosta Πρώτον, δεν είναι "κάποιος" για εκείνον και δεύτερον είναι βροντόφωνος άρα είναι φυσιολογικό να φωνάζει. Ψάξτε να μάθετε τί ήταν στην αρχαιότητα αν ενδιαφέρεστε. Και εγώ γέλασα, αλλά τουλάχιστον ξέρω γιατί φωνάζουν έτσι.
Λάθος φαντάζεσαι και δεν θα σας πω τί ήταν. Να παραμείνετε άσχετοι και να γελάτε με κάτι όντως που είναι για γέλια, χωρίς όμως να ξέρετε τί είναι ακριβώς.
Είναι για να εκπαιδεύεται η φωνή κατά το δυνατό οπότε σε περίπτωση που χρειάζεται παρατεταμένηχρήση δυνατής φωνής (πεδίο της μάχης) να μην βραχνιάζεις μετά από λίγη ώρα στης μάχης τον καπνό. Η αλλιώς είναι μια τραγική προσπάθεια να δικαιολογηθεί θεωρητικά ένα κλασσικό καψώνι του Ε.Σ.Ο Django σας κάνει κλειδάκι και καθρεφτάκι.
Στην εποχη της υψηλης τεχνολογιας όπου όλοι οι "ραμπο'' εχουν απο 1000 ηλεκτρονικα και λειζερ διοπτρες και κυαλια νυκτος και ασυρματους και δορυφορους απο πανω να σημαδευουν όπως βλεπουμε και στις...αμερικανικες ταινιες ισως ειναι λιγακι ξεπερασμενες οι τσιριδες...εκτος φυσικα-δεν αποκλειεται-αν ο Ελ.στρατος να βρισκεται ακομα στο ΄80...
adiexodo ήθελε και καπνό το σκηνικό οπότε, κρίμα, next time, δεν μας λέει τελικά ο unchained Django(ταιριαστό το όνομα, τι να σου πω...) , να παραμείνουμε άσχετοι, κλαψ κλαψ, βρε μήπως δεν ξέρει; βρε μήπως απλά ήθελε να υπερασπιστεί τα παιδιά και δεν του βγαίνει;
Ρε συ Django, στο στρατό εσύ φώναζες έτσι;(Και φαντάζομαι τι τραύμα κουβαλάς αν τους πίστεψες περί πεδίου μάχης κτλ και γκάριζες όπως στο βίντεο και κυρίως αν στη πορεία έμαθες τι γέλια κάνουν οι μονιμάδες με τους ψάρακες, που τσιμπάνε με τις στρατόκαβλες μαλακιούλες τους, όταν τα συζητάνε μεταξύ τους ή με τους παλιούς).