Κουράκης: «Θα καταργήσουμε τις παρελάσεις, όταν γίνουμε κυβέρνηση»

Κουράκης: «Θα καταργήσουμε τις παρελάσεις, όταν γίνουμε κυβέρνηση» Facebook Twitter
36

«Όταν γίνουμε κυβέρνηση, θα καταργήσουμε τις παρελάσεις», δήλωσε ο υπεύθυνος τομεάρχης για την παιδεία του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Φωτίου χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται. Παράλληλα υποστήριξε πως «στις παρελάσεις θα έπρεπε να μετέχουν απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης».

Ένταση μετά την παρέλαση

Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε μετά τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όταν εκπαιδευτικοί και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και του ΣΥΡΙΖΑ, που διαδήλωναν πριν από την παρέλαση στο κέντρο της πόλης, κινήθηκαν προς την οδό Τσιμισκή, επιδιώκοντας να κάνουν πορεία μετά τη λήξη της παρέλασης.

Απωθήθηκαν από αστυνομικούς στον πεζόδρομο της οδού Ναυαρίνου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου κατήγγειλε ότι απωθήθηκε από αστυνομικό «βίαια με την ασπίδα».

36

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM