Στο σφυρί βγάζει το σπίτι του ο Μάικλ Τζόρνταν

Στο σφυρί βγάζει το σπίτι του ο Μάικλ Τζόρνταν Facebook Twitter
6

Εννιά υπνοδωμάτια, 19 μπάνια και 5 τζάκια, περιλαμβάνονται στο «σπίτι» των 5600 τετραγωνικών μέτρων που βγάζει σε δημοπρασία ο Μάικλ Τζόρνταν. Η κατοικία που βρίσκεται σε κτήμα 8 στρεμμάτων και απέχει μόλις μισή ώρα από το κέντρο του Ιλινόις, έχει χτιστεί το 1991 και διαθέτει επίσης γήπεδο τένις, γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο, πισίνα, κελάρι και γκαράζ με 15 θέσεις στάθμευσης. Επίσης ένα γήπεδο μπάσκετ με άνετα αποδυτήρια.

Ο Τζόρνταν, από τους μεγαλύτερους σταρ του ΝΒΑ είχε προσπαθήσει τα τελευταία 2 χρόνια να πουλήσει το σπίτι σε ιδιώτες,  με αρχική τιμή τα 29 εκατ. δολάρια. Ωστόσο ο Θρύλος του NBA δεν κατάφερε να βρει αγοραστεί παρά την «πτώση» της αρχικής τιμής στα 21 εκατομμύρια.

Ετσι προχωρά σε δημοπρασία, που θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου, για την οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλλουν εγγύηση 250.000 δολάρια.

«Τα παιδιά μου μεγάλωσαν, έτσι λοιπόν δεν έχω ανάγκη από ένα τόσο μεγάλο σπίτι» ήταν η εξήγηση στην ερώτηση γιατί θέλει να πουλήσει το σπίτι.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM