Δυο μάρτυρες σε καθεστώς προστασίας κατέθεσαν για τη Χ.Α

Δυο μάρτυρες σε καθεστώς προστασίας κατέθεσαν για τη Χ.Α Facebook Twitter
3

Συνεχίζουν οι καταθέσεις στον ανακριτή από μάρτυρες που βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Οπως έγινε γνωστό, χθες, αργά το βράδυ, στον ανακριτή μίλησε άντρας και σήμερα το μεσημέρι, μια γυναίκα. Και οι κατέθεσαν στοιχεία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως στο γραφείο του ανακριτή υπάρχουν πολλές αιτήσεις μαρτύρων, που έχουν να καταθέσουν στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM