Η πιο τραγική πράξη της ελληνικής δικαιοσύνης για την Χ.Α.

Η πιο τραγική πράξη της ελληνικής δικαιοσύνης για την Χ.Α. Facebook Twitter
71

Κατηγορείσαι για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και συμμετοχή σε αυτήν -και όντως συμμετέχεις σε αυτήν, είσαι και βουλευτής της, δεν χρειάζεται να αποδειχτεί αυτό!- αλλά αφήνεσαι προσωρινά ελεύθερος. 

Η "εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη" μόλις κλονίστηκε ανεπανόρθωτα, δεν θα μείνω όμως μόνο εκεί. 

Λέει η είδηση:

Ενήμερος για τα στοιχεία προστατευόμενου μάρτυρα που έδωσε στις αρχές πληροφορίες για τη δράση της Χ.Α., εμφανίστηκε στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής της Χ.Α. γνώριζε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του μάρτυρα, ενώ είπε στον ανακριτή ότι πρόκειται για άτομο που δεν έχει καμία ηθική, ότι ζητούσε χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, ότι προερχόταν από τους ΑΝΕΛ και πως εκδιώχθηκε από την οργάνωση λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του προστατευόμενου μάρτυρα συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία και μοιράστηκαν από λάθος ΚΑΙ στους 50 περίπου δικηγόρους των κατηγορουμένων για τη δράση της Χ.Α.

 

 

 

1) Ποιος φταίει γι' αυτό; Ποιος έκανε το λάθος; Τι θα του συμβεί τώρα; Απόλυση και φυλάκιση θα ήταν η λογικές συνέπειες, αλλά μιλάμε για το Δημόσιο, οπότε...

2) Μόλις κατέστρεψαν τη ζωή ενός ανθρώπου. Τους εμπιστεύτηκε κι αυτοί τον κατέστρεψαν. 

3) Και στο καπάκι άφησαν τον Κασιδιάρη ελεύθερο, ξέροντας ότι γνωρίζει το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του "μυστικού μάρτυρα", άρα γνωρίζει και την οικογένειά του, τα τυχόν παιδιά του, τους γονείς του κλπ.  

4) Προφυλακίζεις κάποιον επειδή τον θεωρείς επικίνδυνο να ξαναδιαπράξει αδικήματα - και με το που αφέθηκαν ελευθεροι οι τρεις απειλούσαν! Και ξέρουν και τον κρυφό μάρτυρα. Μπράβο στους πανέξυπνους ανακριτές και εισαγγελείς!

5) Ποιος θα ξαναεμπιστευτεί την Δικαιοσύνη για να δώσει πληροφορίες;

6) Αμάν κάναμε να ανοίξουν τα στόματα για τη Χ.Α. και όσο γίνονται οι ανακρίσεις γίνεται αυτό; Πόσο πιο ηλίθιοι δηλαδή; Τώρα στάλθηκε κατευθείαν ένα μήνυμα σε όποιον θέλει να αποκαλύψει πράγματα για τη Χρυσή Αυγή: κανείς δεν είναι ασφαλής, μην το κάνετε. 

7) Από αυτή τη Δικαιοσύνη περιμένουμε να εξαρθρωθεί η Χ.Α.; Ο Σαμαράς δήλωσε απ' τις ΗΠΑ: "Βούλησή μας να μπει η Χ.Α. στη φυλακή". Ας σηκώσει το τηλέφωνο να ενημερώσει και τους εμπλεκόμενους. Ο Λαγός "προφυλακίστηκε για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση". Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους 3, που αφέθηκαν ελεύθεροι. End of story.

8) Το μεγαλύτερο σημερινό φιάσκο δεν είναι καν η αποφυλάκιση Κασιδιάρη, Παναγιώταρου κλπ. Αυτό διορθώνεται: εν καιρώ μπορεί να καταδικαστούν. Το άλλο όμως ΔΕΝ διορθώνεται - δεν μπορούν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, ούτε να σβήσουν απ' τη μνήμη των εμπλεκομένων το όνομα του μάρτυρα. Ντροπή τους. 

Η πιο τραγική πράξη της ελληνικής δικαιοσύνης για την Χ.Α. Facebook Twitter

 

71

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Τωρα που ο Μιχαλολιακος πηγε μεσα τι εχεις να μας πεις; Οτι τα κανανε ολα σωστα; Και αν γινει η δικη και αθωωθει θα ειναι επειδη τους προστατευουν; Εχουμε γινει ολοι νομικοι και δικαστες και μετα μας φταινε παντα οι αλλοι. Μηπως πρεπει να μας ρωτησουν και την ποινη για να αποδοθει δικαιοσυνη; Σημασια δεν εχει τι εχουν κανει ολοι αυτοι αλλα τι μπορει να αποδειχθει με βεβαιοτητα στο δικαστηριο. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα.
Ανατριχιαστικό πραγματικά.Το κράτος απέτυχε στο ύψιστο καθήκον του, να διαφυλάξει την ανωνυμία προστατευόμενου μάρτυρα. Εδώ πρέπει να πέσουν κεφάλια. Κι αν δεν μπορεί να βρεθεί αυτός που έδωσε την πληροφορία, πρέπει να πέσει το κεφάλι του προϊσταμένου του τμήματος. Είναι αδιανόητο να μην τιμωρηθεί κάποιος γι αυτό.
Τι θα γινη ρε παιδια να ουμ;Θα σταθεροποιηθη καμμια φορα το πραμα της γειτονισας να φαμε ψαρι να ουμ;Να ξερομε κι εμεις με ποιον ειμαστε.Με τον Σαμαρα αντιμνημονιακοι.Με τον Πρωθυπουργο μνημονιακοι.Με τη ΧΑ , Χα τες Συλλαμβανουν τη ΧΑ , αντιφασιστες και .. δημοκρατες.Αμολανε τη ΧΑ, ξανα ΧΑ τες . ΟΛΟΙ να ουμ ..Να μην ξερουμε ουτε αυριο το πρωϊ με ποιον θαμαστε.Να ουμ ..
Θα έλεγα ότι να είμαστε ψυχραιμότεροι γιατί δεν είναι ελεύθεροι, είναι υπόδικοι και λογικά θα φάνε καταδίκη. Ελπιζω να υπάρχουν αρκετά στοιχεία γιατί δε μπορείς να κλεισεις μέσα κάποιον επειδή χυδαιολογεί ή επειδή έχει σπίτι του κράνη χιτλερικά. Ομως για το μάρτυρα έχεις δίκιο. Είναι εγκληματική η αμέλεια. Και βέβαια όταν λέω τα παραπάνω ψύχραιμα και μετριοπαθή, προσπαθώ να μη σκέφτομαι τι έγινε με το Σακκά...
[...]ΕΙΠΕΣ: ".......To ότι όπως ο στρατός και η αστυνομία ήταν γεμάτα με υποστηρικτές της Χ.Α. το ίδιο να συμβαίνει και με κάποια συγκεκριμένα μέλη της Δικαιοσύνης φαντάζομαι δεν σου πέρασε απ' το μυαλό..."Το να μην έπρεπε ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ από τη στιγμή που δεν υπήρχαν στοιχεία δεν σου πέρασε από το μυαλό. Λόγω της ιδιότητάς μου πολλοί φίλοι μη νομικοί ζητούσαν τη γνώμη μου για τη Χ.Α, και ήμουν πολύ επιφυλακτικός γιατί περνούσαν οι μέρες και στοιχεία δεν έβλεπα...Από την άλλη βέβαια έλεγα "Δε μπορεί θα είναι "δεμένη" η υπόθεση...Από ότι αποδείχθηκε όμως δεν υπήρχε τίποτα..και το μεγαλύτερο φιάσκο δεν είναι ότι αφέθησαν ελεύθεροι αλλά ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία απόδειξη...ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΔΕΝΕΙΣ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...Πρέπει να είσαι αφελής για να πιστεύεις ότι τα στοιχεία του μάρτυρα δεν τα γνώριζαν στη χρυσή αυγή και τα έμαθαν από ένα σημείωμα, αυτό άλλωστε προκύπτει και από τις συνομιλίες στελεχών που βγήκαν στη δημοσιότητα. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Την ευθύνη για το φιάσκο φέρει ακέραια Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ που κινήθηκε βιαστικά και στην προσπάθειά της να "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" τη Χ.Α, άθελά της μάλλον την έκανε πιο δυνατή. Με λίγα λόγια τα φασιστοειδή υποκείμενα τώρα θα παριστάνουν και τα "θύματα"..ΚΡΙΜΑ
Είναι κατάντια να μην μπορεί ένας μάρτυρας να προστατευτει και ειδικά απο μια τέτοια εγκληματική συμμορία Ξέχασε , λέει, η γραμματέας το πρωτότυπο κείμενο με όλα τα στοιχεία του μάρτυρα μέσα στο φάκελλο ,έτσι το πήραν και οι δικηγόροι .....Πόση "εγκληματική" αφέλεια !!!!
Αυτή ήταν η τελευταία πράξη της ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης της "Ελληνικής Δικαιοσύνης" σε απόλυτη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.Δεν αξίζει ούτε τη ροχάλα του Κασιδιάρη.
Αντικειμενικα τωρα πιστευε κανεις σας οτι θα εμπαιναν ή οτι θα μπουν στη μπουζου????????Οι γκαφες του δικαστικου συστηματος ειναι αμετρητες...και αυτη ειναι αλλη μια στα καταστατικα τους....στραβωμαρα μεχρι εκει που δε παιρνει...
Ο Σακκάς δεν ήταν πολιτικός και μάλλον γι αυτό δεν υπήρχαν περιπλοκές πάνω στο θέμα. Για τον άνεργο πατέρα, δεν βρίσκεις οτι θα ήταν παράλογο να χρειαζόταν τον ίδιο χρόνο η εκδίκαση μιας υπόθεση κλεμένων μαρκαδόρων με μια υπόθεση εγκληματιών?
Aν ήθελαν πραγματικά να ξεμπερδέψουν με την ΧΑ (που αυτοί γιγάντωσαν μόνοι τους) ας είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα το έκαναν σωστά και μελετημένα κι όχι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. Αν είσαι σοβαρός άνθρωπος και δη κρατικός λειτουργός πρώτα στοιχειοθετείς την υπόθεσή σου και μετά ορμάς να κάνεις μαζικές συλλήψεις. Αλλιώς γίνεσαι ΡΕΖΙΛΙ (αλλά δεν σου κάνει και καμμιά φοβερή ζημιά η γκάφα σου, τόσα χρόνια ο κόσμος έχει μάθει πόσο άχρηστος είσαι).Από την άλλη δεν σας φαίνεται καθόλου υποκριτικό πρώτα να επιτρέπεις σε ενα κόμμα να κατεβαίνει στις βουλευτικές εκλογές (εδώ και χρόνια) να δίνεις το δικαίωμα στο εκλογικό σώμα να το ψηφίσει και μετά να αποφασίζεις ότι (χμ, άλλαξα γνώμη) δεν είναι πολιτική παράταξη αλλά εγκληματική οργάνωση (σα να μην ήξερες τι ρόλο βαράνε αυτοί οι ανεγκέφαλοι νταήδες).Οσο καιρό η ΧΑ κανόνιζε αλλοδαπούς μιά χαρά τους ερχόταν. Οταν άρχισε να χάνει τον έλεγχο κι άρχισε να την πέφτει ακόμα και με έλληνες, εκεί τους ζόρισε λίγο. Μόνο και μόνο επειδή το "παιχνίδι" της ΧΑ δεν εξυπηρετούσε πιά τους σκοπούς της κυβερνησης. Εμένα όχι μόνο υποκριτικό μου φαίνεται αλλά και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Στις ειδήσεις είπαν πως η διαφορά στην περίπτωση του Λαγού με τους άλλους τρεις ήταν πως ο Λαγός εμπλεκόταν άμεσα ( από τα τηλεφωνήματα ) στη δολοφονία του Φύσσα, ενώ οι άλλοι όχι. Κι επειδή αποκλείω να ήταν λάθος η γνωστοποίηση του μάρτυρα, απλά εύχομαι να οφείλεται σε έναν άνθρωπο και μόνο μέσα από τα δικαστήρια και όχι σε περισσότερους ...
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:1.Αυτός που πέρασε το όνομα "κατά λάθος" είναι και αυτός Χρυσαυγίτης οπότε στην προκειμένη περίπτωση το έκανε για την προστασία των υπολοίπων μελών της Χ.Α.2.Προσπαθούν να σπείρουν το φίδι μέσα στη Χ.Α. του τύπου "υπάρχουν και ρουφιάνοι ανάμεσα σας" και με αυτό τον τρόπο ίσως να προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια στα μέλη της Χ.Α. με σκοπό να φαγωθεί από μέσα, πράγμα δύσκολο νομίζω καθότι όλοι τους είναι ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ και χοντρόπετσοι οπότε δεν καταλαβαίνουν.Και δε νομίζω και η Δικαοσύνη μας να έχει τόση φαντασία!
Για όσους δεν είναι σίγουροι για το τι θα γίνει από δω και πέρα... Η ανακοίνωση της Χ.Α. (από το site της) μετά την απόφαση:"Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων οι Συναγωνιστές βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον πρώτο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση, ενώ στους δύο υπόλοιπους στέρηση εξόδου από την χώρα. Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κρίθηκε προφυλακιστέος, προφανώς για πολιτικούς λόγους, καθώς σύντομα θα αποδειχθεί πως δεν έχει καμία σχέση με το σαθρό και επιστημονικής φαντασίας κατηγορητήριο.Γίνεται σαφές πως η Ελληνική Δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων. Για περισσότερο από μία ώρα συσκέπτονταν οι δύο ανακριτές με τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς, προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη των τεσσάρων κατηγορουμένων.Η αντισυνταγματική και πέρα κάθε έννοιας δικαίου σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, μπροστά στον αστραφτερό όγκο της Αλήθειας και της κοινής λογικής. Τόσο η κυβέρνηση και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, όσο και οι επαγγελματίες ρουφιάνοι καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, είναι υπόλογοι έναντι του Ελληνικού Λαού, τον οποίο βομβαρδίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή, δυνατότερη και πιο αποφασισμένη από ποτέ, θα συνεχίσει το νόμιμο Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος μας, από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες των ξένων! Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!-------------------------------------------------------------------------------------------------Από το "Τόσο η κυβέρνηση και τα..." μέχρι το τέλος της παραγράφου είναι υπογραμισμένο το κείμενο. Προφανώς θέλει να τονίσει την ταύτιση της Χ.Α. με τον λαό (και το ανάποδο) και ΜΑΖΙ να αποδώσουν δικαιοσύνη (όπως αυτοί ξέρουν) στο σάπιο σύστημα. Δικαιολογεί ΑΠΟ ΤΩΡΑ το ότι θα κάνουνε. Μάλιστα... Το ότι το σύστημα ΕΙΝΑΙ όντως σάπιο (με αποκορύφωμα τούτο εδώ), προεξοφλεί ότι αν δεν γίνει κάτι δραστικά και βιαστικά (τι ώρα ακριβώς και ποιος θα οργανωθεί με ποιον.. αλλά λέμε τώρα), θα μας καβαλήσουν καουμπόϊδες.. απλώς και μόνο γιατί νίκησαν κάτι σερίφιδες. Μόνο έτσι χαρακτηρίζεις κάποιον που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει , όποτε θέλει. Από κάπου το πήραν το παράδειγμα οι Χ.Ατες... και εμείς θα κοιτάμε το "μπουρδέλο να καίγεται". Περαστικά μας... ας το σκεφτόμασταν όταν δεχόμασταν με κρυφοχαμογελάκια, τους πρώτους ψευτοτσαμπουκάδες της Χ.Α.
Εγώ θεωρώ ότι για να βάλεις μέσα βουλευτές, πρέπει να στοιχεία να είναι όχι δεμένα, αλλά ατράνταχτα. Αλλιώς θα οδηγηθείς σε αντίθετα απο τελέσματα. Εκτός αν θέλουν μέσα μόνο το Λαγό, ώστε να "καθαρίσουν οι υπόλοιποι" και να προχωρήσει το σχέδιο ΝΔ - "σοβαρή" ΧΑ.
Βλέπω παντού αυθόρμητες βιαστικές αντιδράσεις και συμπεράσματα που δείχνουν να βασίζονται περισσότερο σε εικασίες παρά σε γνώση του νόμου, της διαδικασίας, των ιδιαιτεροτήτων συγκεκριμένης υπόθεσης, κτλ.Συνέλαβαν τους χρυσαυγίτες: θρίαμβος, γιορτή και προβλέψεις για την ολική καταστροφή της ΧΑ!Δεν τους προφυλάκισαν όλους: Θρήνος, πένθος και ντροπή για την ήτα της δικαιοσύνης και προβλέψεις για τον τελικό θρίαμβο της ΧΑ!Λίγη ψυχραιμία παιδιά...
Απ όσο έχω καταλάβει την όλη δικογραφία την έχει σχηματίσει ο Άρειος Πάγος και επομένως η Αστυνομια, κανονικά πάντα, δεν θα ήταν σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενο της και πόσο μάλλον ενδότερα στοιχεία που αφορούν τα στοιχεία του μάρτυρα...Αλλά τώρα εγώ τι κάθομαο και εξηγώ...στο Ελλαδιστάν ζούμε...και η καθαριστρία άμα το χει πει δεν θα μου κάνει εντύπωση...