Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: «Συμπεριφέρεστε σαν μπράβοι, σαν νταβατζήδες»

Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: «Συμπεριφέρεστε σαν μπράβοι, σαν νταβατζήδες» Facebook Twitter
16

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Παναγιώταρο και Τατσόπουλο στην εκπομπή «ΣΚΑΙ στις 7». Όταν ο κ. Παναγιώταρος αναφέρθηκε στον κ. Μανώλη Γλέζο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του είπε χαρακτηριστικά: «Νταβατζή, μην πιάνεις τον Γλέζο στο στόμα σου».

Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «Τσατσόπουλο». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πετώντας το γάντι του, ανταπάντησε: «Αυτά στην συμμορία σου, τσατσόπουλο να πεις τον πατέρα σου, ηλίθιε, ακούς νταβαντζή;», προσθέτοντας: «Είσαι ανόητος»! Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού ο κ. Παναγιώταρος απέδωσε  στον κ. Τσατσόπουλο τον χαρακτηρισμό «ομοφυλολάγνος», ενώ η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς όπως «τραμπούκε», «καραγκιόζη», «νούμερο».

  Ο παρουσιαστής θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα κάλεσε τους παρευρισκομένους να χαμηλώσουν τους τόνους με τον κ. Παναγιώταρο να απαντά πως θα ηρεμήσει μόνο «εάν ο καραγκιόζης φύγει από το πάνελ».

Στο απόσπασμα που «ανέβηκε» πριν λίγο στο newsit ο Τατσόπουλος αποκαλεί νταβατζήδες και μπράβους τα μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ για τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για την θεατρική παράσταση λέει ότι χρειάζονται ψυχίατρο:

Άγρια και προσωπική ήταν η επίθεση στην Βάσια Παναγοπούλου του βουλευτή της Χρυσής Αυγής:

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM