Ολοκληρώθηκε η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α.

Ολοκληρώθηκε η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. Facebook Twitter
4

Update: Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, με την απολογία του Νίκου Μίχου οι απολογίες στον ανακριτή, των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. Αναμένεται πλεόν η απόφαση για το αν θα προφυλακιστούν. Και οι 4 αρνήθηκαν τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες. Στις 15.30 πρόκειται να απολογηθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αύριο Πέμπτη ο Χ. Παππάς.


Συνεχίζεται η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι. Ήδη συμπληρώνονται 18 ώρες ανάκρισης και έχει ολοκληρωθεί η απολογία των Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου ενώ αυτή την ώρα απολογείται ο Μίχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις που έχουν απολογηθεί ως τώρα αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστήριξαν ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη, ενώ χαρακτήρισαν το καταστατικό της οργάνωσης που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας, πλαστό.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώταρος είπε στον ανακριτή ότι δεν είναι ναζιστές και πώς η Χρυσή Αυγή δεν χρησιμοποιούσε καθόλου ναζιστικά σύμβολα. Μάλιστα τόνισε πως αν έφερνε κάποιος σε συγκέντρωση, τότε του απαγόρευαν τη συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15.30, την πόρτα του ανακριτή θα περάσει ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος ενώ για αύριο Πέμπτη έχει οριστεί η απολογία του Ν. Παππά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM