Ολοκληρώθηκε η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α.

Ολοκληρώθηκε η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. Facebook Twitter
4

Update: Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, με την απολογία του Νίκου Μίχου οι απολογίες στον ανακριτή, των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. Αναμένεται πλεόν η απόφαση για το αν θα προφυλακιστούν. Και οι 4 αρνήθηκαν τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες. Στις 15.30 πρόκειται να απολογηθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αύριο Πέμπτη ο Χ. Παππάς.


Συνεχίζεται η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι. Ήδη συμπληρώνονται 18 ώρες ανάκρισης και έχει ολοκληρωθεί η απολογία των Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου ενώ αυτή την ώρα απολογείται ο Μίχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις που έχουν απολογηθεί ως τώρα αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστήριξαν ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη, ενώ χαρακτήρισαν το καταστατικό της οργάνωσης που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας, πλαστό.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώταρος είπε στον ανακριτή ότι δεν είναι ναζιστές και πώς η Χρυσή Αυγή δεν χρησιμοποιούσε καθόλου ναζιστικά σύμβολα. Μάλιστα τόνισε πως αν έφερνε κάποιος σε συγκέντρωση, τότε του απαγόρευαν τη συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15.30, την πόρτα του ανακριτή θα περάσει ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος ενώ για αύριο Πέμπτη έχει οριστεί η απολογία του Ν. Παππά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM