Η Ίλια Ντάρλιν (υποτίθεται ότι) απαγγέλλει Παντελίδη γυμνή!

Η Ίλια Ντάρλιν (υποτίθεται ότι) απαγγέλλει Παντελίδη γυμνή! Facebook Twitter
10

Μετά το βίντεο όπου η τραγουδίστρια Ilia Darlin απαγγέλλει τους στίχους του «Ραντεβού στην Παραλία» της Ελένης Φουρέιρα με απολαυστική επισημότητα, η Ilia ξαναχτυπά.

Πολύ έξυπνο το τρικ: «Η Ilia Darlin απαγγέλλει Παντελίδη γυμνή». Πρόκειται όμως για ένα βίντεο πολιτικής αφύπνισης στο οποίο η τραγουδίστρια παρακινεί τον κόσμο να στηρίξει την ποινικοποίηση της Χρυσής Αυγής (πόσο επίκαιρο μετά τις σημερινές συλλήψεις των μελών της!) και αποτίει ένα μικρό φόρο τιμής στον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα.

 

Παρόμοιο τέχνασμα έχει χρησιμοποιήσει και η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο που υποτίθεται ότι είχε κυκλοφορήσει το sextape της, ήταν όμως ένα βίντεο αφύπνισης για τον πόλεμο που σχεδίαζαν οι Η.Π.Α. στη Συρία.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Και γιατί δεν λέει με την μια ότι η τάδε παρακινεί τον κόσμο για την στήριξη προσπάθειας ποινικοποίησης της Χ.Α,γυμνή?Αυτό το ότι απαγγελει παντελιδη παραλίγο να με κάνει να το προσπερασω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Εγώ ρε παιδιά έχω μπλεχτεί! Εκεί που την θεωρούσα καμένη, γραφική και απελπισμένη για δημοσιότητα, τωρα έχω αρχίσει να αναθεωρώ. Βρε μπας και μας δουλεύει; Βρες μπας και όλο αυτό είναι τελικά μια περσόνα;