Επιστολή Ξηρού από τον Κορυδαλλό για τη Χ.Α.

Επιστολή Ξηρού από τον Κορυδαλλό για τη Χ.Α. Facebook Twitter
54

Με επιστολή του από τον Κορυδαλλό, όπου κρατείται για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, ο Χριστόδουλος Ξηρός τοποθετείται στο θέμα των συλλήψεων για τη Χ.Α., ενώ επιτίθεται σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Η επιστολή Ξηρού:

«Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος. Αφού εξέθρεψαν τα ναζιστικά αποβράσματα τόσον με την καταστροφική πολιτική τους αλλά και ανοιχτά με το προκλητικό αβαντάρισμα των ΜΜΕ και των 'δημοσκοπήσεων' ξαφνικά διαπιστώνουν με τρόμο ότι πλέον απειλείται η δική τους υπόσταση και σπεύδουν να το περιμαζέψουν.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και λοιποί κολαούζοι) είναι και παραμένουν ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας. Με τη σημερινή πρακτική του το σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του, εκτρέφει και γιγαντώνει ένα αστυνομικό – δικαστικό κράτος, που θα κινείται κατά βουλάς του, με απλά λόγια "ράβει ράμματα και για τη δική μας γούνα»". Η αριστερά από την πλευρά της, αρνούμενη να αποδεχτεί την επιβεβλημένη από τον αντίπαλο σύγκρουση, φέρει μεγάλο μέρος της ευθύνης τόσο γιατί επέτρεψε στους φασίστες να οργανώνουν τις γειτονιές, όσο και για τα φληναφήματα περί "συνταγματικού τόξου" που εκτός των άλλων μοιράζει και εύσημα δημοκρατικής ομαλότητας σε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα.

- Ας το πάρουμε απόφαση.

- Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ' τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε. Το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν γίνεται με έναν και μοναδικό τρόπο.

- Με μάχη στο δρόμο.

Χριστόδουλος Ξηρός


φυλακές Κορυδαλλού 28/9/2013»

Ελλάδα
54

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: «Άκουσα μόνο να φωνάζουν 'αδρεναλίνη' και 'απινιδωτές'» - Όσα περιέγραψε η γραμματέας του ιατρείου

Τις στιγμές, μετά την άφιξη του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο του Κολωνακίου, περιέγραψε η 28χρονη γραμματέας, καθώς και την εικόνα του τραγουδιστή μία ημέρα πριν τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΒΡΙΣΙΑ

Ελλάδα / «Ρε άντε μου στο διάολο, μ..άκω» - Οι χυδαίες απαντήσεις του αντιδημάρχου Θανάση Χειμωνά σε γυναίκα που σχολίασε ανάρτησή του

Όσα έγραψε ο αντιδήμαρχος και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κοινωνικής Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων σε σχόλιο κάτω από ανάρτησή του για την έκρηξη στην Πλάκα
THE LIFO TEAM