ΜRB: Στο 6,8 το ποσοστό της Χρυσής Αυγής

ΜRB: Στο 6,8 το ποσοστό της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
5

Το 6,8% έφτασε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, «πέφτοντας» 2,3% περισσότερο από την προηγούμενη δημοσκόπηση.

Οπως φαίνεται από την νέα δημοσκόπηση της MRB που έκανε για λογαριασμό της Realnews, τα ποσοστά της Χ.Α φαίνεται πως πέφτουν αισθητά.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έγινε μετά τη δολοφονία Φύσσα, αλλά πριν τις συλλήψεις Μιχαλολιάκου, βουλευτών και στελεχών της Χ.Α.

Σύμφωνα με την MRB τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 22,2%, ΣΥΡΙΖΑ 21%, ΠΑΣΟΚ 5,5%, Αν.ΕΛ 5,3%, Χρυσή Αυγή 6,8%, ΔΗΜΑΡ 3,3%, ΚΚΕ 5%, Οικ Πράσινοι 1,8%, άλλο κόμμα 5,6%.

Στην εκτίμηση ψήφου η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ φθάνει στο 1,5%.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM