Αλβανικής καταγωγής ένας από τους βουλευτές της Χ.Α;

Αλβανικής καταγωγής ένας από τους βουλευτές της Χ.Α; Facebook Twitter
29

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να κήρυττε ότι δεν θέλει τους μετανάστες στην Ελλάδα, ωστόσο όπως μεταδίδει το «Βήμα», σε ρεπορτάζ του: «ένας από τους βουλευτές είναι αλβανικής καταγωγής. Δεν τον κατονομάζει, αφού δεν είναι μεταξύ των συλληφθέντων, αλλά τον περιγράφει.

Ιδιαίτερο ρόλο έχει και άλλη αλβανή καθοδηγήτρια, η οποία είναι σύζυγος μέλους εγκληματικής οργάνωσης και είναι επίσης μεταξύ των συλληφθέντων. Φυσικά υπάρχουν και καταγγελίες για βιαιοπραγίες μεταξύ των απλών πολιτών αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι εισέπρατταν την οργή εκείνων που είχαν εξουσία με βάση τον ηγετικό τους ρόλο στα τάγματα εφόδου.»

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM