"Μίλησε" το κινητό του Ρουπακιά

"Μίλησε" το κινητό του Ρουπακιά Facebook Twitter
3

Το κινητό τηλέφωνο του Γ. Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έχει διαταχθεί.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε σήμερα, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., το κινητό τηλέφωνο του δράστη «έχει ήδη μιλήσει». Στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι αριθμοί των τηλεφώνων που επικοινώνησαν με τον Ρουπακιά -είτε τηλεφωνικά είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS), το βράδυ της δολοφονίας του 34χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι αριθμοί αυτοί είναι πάνω από τέσσερις.

«Αυτό που μένει είναι να ταυτοποιηθούν όλοι οι τηλεφωνικοί αριθμοί οι οποίοι επικοινώνησαν με τον δράστη, ώστε να δούμε αν έγιναν από οργανωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής και αν υπήρξε προσκλητήριο τάγματος εφόδου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Ηδη όμως, ένα τηλεφώνημα το οποίο φαίνεται να έγινε από υψηλόβαθμο άτομο στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εξετάζεται εξονυχιστικά από τις Αρχές.

Οπως όλα δείχνουν, εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων απο το κινητό του Ρουπακιά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM