"Μίλησε" το κινητό του Ρουπακιά

"Μίλησε" το κινητό του Ρουπακιά Facebook Twitter
3

Το κινητό τηλέφωνο του Γ. Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έχει διαταχθεί.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε σήμερα, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., το κινητό τηλέφωνο του δράστη «έχει ήδη μιλήσει». Στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι αριθμοί των τηλεφώνων που επικοινώνησαν με τον Ρουπακιά -είτε τηλεφωνικά είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS), το βράδυ της δολοφονίας του 34χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι αριθμοί αυτοί είναι πάνω από τέσσερις.

«Αυτό που μένει είναι να ταυτοποιηθούν όλοι οι τηλεφωνικοί αριθμοί οι οποίοι επικοινώνησαν με τον δράστη, ώστε να δούμε αν έγιναν από οργανωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής και αν υπήρξε προσκλητήριο τάγματος εφόδου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Ηδη όμως, ένα τηλεφώνημα το οποίο φαίνεται να έγινε από υψηλόβαθμο άτομο στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εξετάζεται εξονυχιστικά από τις Αρχές.

Οπως όλα δείχνουν, εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων απο το κινητό του Ρουπακιά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Ελλάδα / Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Απολογείται σήμερα ο πρώην διαιτητής που βρέθηκαν στην κατοχή του 820.000 ευρώ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μηνύματα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και φέρονται να καταγράφουν συνεννοήσεις για την ανακοπή της πορείας συγκεκριμένων ομάδων
THE LIFO TEAM
ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ελλάδα / Άλκης Καμπανός: Στο Εφετείο η υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Νίκος Καλλίδης, είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας αυστηρότερες ποινές για τους δέκα από τους δώδεκα κατηγορούμενους
THE LIFO TEAM