ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ LIFO.GR: Τι πρέπει να γίνει με τη Χρυσή Αυγή;

ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ LIFO.GR: Τι πρέπει να γίνει με τη Χρυσή Αυγή; Facebook Twitter
65

Δεν πρόκειται για επιστημονική έρευνα - αλλά απλώς μια μικρή ένδειξη το τι προτιμούν οι αναγνώστες μας. 

Πείτε μας τη γνώμη σας και στα σχόλια...

65

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Η επιλογή 1 είναι αυτονόητη. Το ότι έφτασε να γίνει πολιτική παράταξη μια επικίνδυνη συμμορία λέει πολλά για τη διαφθορά του Ελληνικού συστήματος, που δεν είναι καν σύστημα αλλά **ουρδέλλο. Αν και υπάρχουν και πιο οργανωμένα **ουρδέλλα. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας θα μπορούσε να έχει επιληφθεί του θέματος πριν καν αυτό προκύψει αντί να είναι διακοσμητικός, σαν την βασίλισσα Ελισάβετ.
Για τον πρόεδρο της δημοκρατίας :http://info-war.gr/2013/09/%CE%B5-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/Μην έχεις φρούδες ελπίδες παλικάρι. Η σαπίλα είναι βαθιά ριζωμένη
Τι αυτονόητο έχει η επιλογή 1? Χωρίς να διαφωνώ καθόλου κατά τα λοιπά στο σχόλιό σου, πρέπει να τονίσω ότι η ΧΑ είναι δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα και η Δημοκρατία δεν κάνει διακρίσεις. Δεν καταπολεμάς τον φασισμό με καταστρατήγηση της Δημοκρατίας. Κατά την άποψή μου, η επιλογή 1 είναι απλά λαϊκισμός και τίποτα περισσότερο. Η επιλογή 2 είναι η λύση: σε ψήφισαν καλώς ή κακώς (κακώς για εμένα), ούτε η ΧΑ ούτε κανένα κόμμα ούτε και κανένας άλλος γενικά σε αυτή τη χώρα δεν είναι υπεράνω του νόμου. Τον παραβίασες; Θα την πληρώσεις. Τόσο απλά.
Συμφωνώ μαζί σου. Επίσης θα προτιμούσα να μην υπήρχε αυτό το 10% που τους ψήφισε, παρά να είναι παράνομο. Το λέω αυτό από την άποψη πως είτε έτσι είτε αλλιώς, το πρόβλημα είναι που υπάρχει κόσμος που τους στηρίζει, έστω και αν είναι από αντίδραση ή για οποιοδήποτε λόγο.Βέβαια, χωρίς να γνωρίζω προσωπικά, φαίνεται πως πολλά μέλη της χρυσής αυγής είναι κοινοί εγκληματίες, μπράβοι κτλ. Αυτό θα χρειαζόταν διερεύνηση και να αποδειχτεί επίσημα και άρα να οδηγηθούμε και στην πιθανή απαγόρευσή της.
Είναι πράγματι η ΧΑ δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα;Ο Άρειος Πάγος είχε απαγορεύσει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι σε μια σειρά από κόμματα για διάφορους λόγους. Θα παραθέσω μόνο έναν:-- Για το 32ο υποψήφιο κόμμα "Τυραννοκτόνοι" ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει η χρήση του τίτλου του, καθώς "καταδεικνύει πρόθεση αξιόποινης πράξης" --πηγή: news247.gr, 26 Aπριλίου 2012Ναι, πρόθεση. Τώρα που έχουμε πράξη, μια δολοφονία, μήπως ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να αποφανθεί εκ νέου αν η ΧΑ μπορεί να έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι;
Υossarian, νομίζω 6 στους 10 συμφωνούμε με τη δημοκρατία αλλά όχι με τη σημερινή, Ελληνική "εκδοχή της. Αν μπορεί να θεωρηθεί εκδοχή.Αγνοείς κάτι πολύ βασικό.Προτού δοθεί μια επιλογή στους πολίτες, πρέπει να πληροί κάποιες προδιαγραφές. Αλλιώς και η 17Ν πολιτικό κόμμα θα ήταν.Άσχετα με τα πολιτικά μου πιστεύω, δεν διαφωνώ με το να υπάρχουν και αριστεροί, και δεξιοί και ενδιάμεσοι, όπως και άλλωστε συμβαίνει τώρα με ΑΝ ΕΛ και ΚΚΕ ή πριν από λίγα χρόνια με ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, προτού γίνει αντιπολίτευση.Διαφωνώ με το να υπάρχουν εγκληματικές συμμορίες, τρομοκρατικές οργανώσεις, και παραστρατιωτικοί που να είναι εγκεκριμένοι από το ίδιο το σύστημα ως νόμιμες πολιτικές παρατάξεις.Δεν λέω ότι είναι εφικτό να εξαλειφθεί κάθε εγκληματική συμμορία, είναι επόμενο να υπάρχουν. Νομίζω είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε χώρα, ανεξάρτητα από το αν πιστεύουν στην πτώση του συστήματος, στον Χίτλερ ή σε κάτι άλλο. Λέω απλός το αυτονόητο. Ότι δεν υπάρχει δικαιολογία αναβάθμισης μιας παράνομης συμμορία ή οργάνωσης, σε επίσημη πολιτική παράταξη.
Βλεπω το βιντεο με τα επεισοδια στο Κερατσινι και αυτους που ριχναν πετρες διπλα ακριβως στα ΜΑΤ (που σε καποια στιγμη κρυφτηκαν πισω τους) με τα ΜΑΤ να καθονται και να κοιτανε.Βλεπω τις εφοδους της Αστυνομιας στα γραφεια της ΧΑ. Βρηκε αραγε στοιχεια; Μηπως αραγε "κατεστρεψε" στοιχεια; Μονο εικασιες μπορω να κανω.Το προβλημα ειναι πως δεν μπορουμε να διακρινουμε που αρχιζει και που τελειωνει ο νομος και που αρχιζει και που τελειωνει η ΧΑ...