ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Επιμελητής του νοσοκομείου Νίκαιας: «Αυτοί που σκότωσαν χθες, έκαναν προπόνηση τρία χρόνια σε κορμιά μεταναστών»

Επιμελητής του νοσοκομείου Νίκαιας: «Αυτοί που σκότωσαν χθες, έκαναν προπόνηση τρία χρόνια σε κορμιά μεταναστών» Facebook Twitter
15

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο επιμελητής της Νευροχειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο Νίκαιας, όπου μεταφέρθηκε ο Παύλος Φύσσας, που δολοφονήθηκε από τον 45χρονο χρυσαυγίτη χθες στο Κερατσίνι. Όπως είπε στον Σκάι ο κ. Παπανικολάου, «επί τρία έκαναν προπόνηση στα κορμιά των μεταναστών που μας τους έφερναν εδώ τραυματισμένους και  φωνάζαμε για τις επιθέσεις αυτών των ομάδων». Ο κ. Παπανικολάου, μίλησε για την ατιμωρησία που τους «έθρεψε» αλλά και για το χαίδεμα από ΜΜΕ, και επιτέθηκε εναντίον δημοσιογράφων οι οποίοι «χαϊδεύουν και παρουσιάζουν τους φασίστες σε εκπομπές lifestyle, λες και είναι φωτομοντέλα».

«Επειδή κάποιος συνάδελφος σας είχε κάνει αναφορές για τη σοβαρότητα της ακροδεξιάς, δυστυχώς σοβάρεψαν τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο επιμελητής της Νευρολογικής κλινικής.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε δολοφονική πρόθεση στην επίθεση εναντίον του Παύλου Φύσσα, ο κ. Παπανικολάου είπε: «Οποιοιδήποτε χτύπημα με μαχαίρι στην περιοχή της καρδιάς, αποδεικνύει a priori δολοφονική πρόθεση. Tα τραύματα ήταν δύο και το δεύτερο, ίσως  υποδεικνύει και στροφή του φονικού όπλου».

Ελλάδα
15

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Το νέο μεγάλο άγχος των Ελλήνων και οι «ένοχοι» που δείχνουν οι πολίτες

Ελλάδα / Στεγαστικό: Το νέο μεγάλο άγχος των Ελλήνων και οι «ένοχοι» που δείχνουν οι πολίτες

Η νέα έρευνα ΤΑΣΕΙΣ της MRB Hellas καταγράφει πώς οι Έλληνες αντιλαμβάνονται σήμερα το στεγαστικό πρόβλημα, ποιοι θεωρούν ότι ευθύνονται περισσότερο και γιατί οι περισσότεροι κρίνουν ότι οι λύσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα δεν αρκούν.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
ΓΥΑΡΟΣ ΦΩΚΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ BBC

Ελλάδα / Αφιέρωμα του BBC στη Γυάρο: Από τόπος βασανιστηρίων, σε καταφύγιο για σπάνιες φώκιες

Για μισό αιώνα, η Γυάρος ήταν ένας αποκλεισμένος κόσμος, λειτουργώντας ως στρατιωτική φυλακή και πεδίο βολής του Πολεμικού Ναυτικού, μέχρι που εμφανίστηκε μια συγκλονιστική φωτογραφία, περιγράφει το BBC
THE LIFO TEAM