Παπά Έχεις Ταλέντο: O δεύτερος πιο αστείος Έλληνας παπάς των ημερών

Παπά Έχεις Ταλέντο: O δεύτερος πιο αστείος Έλληνας παπάς των ημερών Facebook Twitter
11

Μας θυμίζει τη Τζούλη Μασίνο, (όπως και στο scouter) όχι σε τίποτα άλλο, αλλά στον τρόπο διδασκαλίας της φωνητικής. Όπως η Μασίνο δίδασκε στο Fame Story τραγούδι στους μαθητές της, έτσι κι ο Πατέρας Πέτρος Πανταζής δίνει σεμινάρια Βυζαντινής μουσικής και φωνητικής, κόστους 100 ευρώ ενώ υπάρχει και τρόπος συμμετοχής στην διδασκαλία μέσω skype!

ΤURN UP THE VOLUME και προσοχή στο 1:30 λεπτό, αλλά και απ' το 4:20 και μέχρι τέλους

(Δεν ξεχνάμε και τον πρώτο πιο αστείο Έλληνα παπά των ημερών...)

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
δεν ξέρω πόσο αστείο σας φαίνεται, είναι αρκετά σοβαρή και δύσκολη υπόθεση η φωνητική τέχνη της ψαλτικής και δείχνει μεγάλη ασχετοσύνη να την παίρνετε στο ψιλό. εγώ από μια μεριά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το βίντεο
Μη τα μπερδεύεις.Εκείνο που στους περισσότερους φαίνεται αστείο, και δικαίως, δεν είναι η τέχνη της ψαλτικής αλλά ο τρόπος διδασκαλίας ο οποίος ομολογουμένως είναι πολύ περίεργος.Jesus Christ Superstar!...
Παρεξήγησες. Δε γελάμε με την ψαλτική γενικά, την οποία προσωπικά σέβομαι και θαυμάζω (όταν γίνεται σωστά, γιατί υπάρχουν και κάτι φάλτσοι που τους ακούς και τρέχεις, όπως αυτοί εδώ καλή ώρα). Απλά το συγκεκριμένο βίντεο είναι αντικειμενικά αστείο, πώς να το κάνουμε. Συνεργάζομαι με ομάδες που κάνουν όπερα στη Λυρική και στο εξωτερικό και έχω δει πολλές ασκήσεις για ζέσταμα. Και εκεί οι απαιτήσεις είναι πολύ ανώτερες από αυτές της ψαλτικής. Αλλά αυτό εδώ πραγματικά μου προκαλεί νευρικό γέλιο γιατί είναι γραφικό.
To oτι ο καθε ψαλτης εκκλησιας βγαζει περισσοτερα απο τον Πλουταρχο σε ένα σάββατο με 4 γάμους και μια βάφτιση απο όλη την σεζόν του εκάστοτε μπουζουκτσίδικου δεν το γνωρίζατε?εως και 600€ χαρτζιλίκι για την ψαλμωδία παρακαλώ. (ανα σ/κ)Παπά έχεις ταλέντο.