34χρονος μουσικός δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι

34χρονος μουσικός δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι Facebook Twitter
48

Σε καφετέρια στο Κερατσίνι βρισκόταν ο Παύλος Φύσας (σύμφωνα με μέχρι στιγμής πληροφορίες), γνωστός μουσικός με το όνομα Killah P, όταν έγινε αντιληπτός από ομάδα Χρυσαυγιτών οι οποίοι περικύκλωσαν το χώρο και του επιτέθηκαν.

Μετά από αντιπαράθεση το θύμα δέχτηκε μαχαιριά στο στήθος. Υπάρχουν σοβαρές μαρτυρίες για αδικαιολόγητη καθυστέρηση του ασθενοφόρου το οποίο κατέφτασε στο χώρο περίπου 35 λεπτά αργότερα, όταν ήταν πια αργά για τον νεαρό Παύλο.

34χρονος μουσικός δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι Facebook Twitter
34χρονος μουσικός δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι Facebook Twitter
34χρονος μουσικός δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι Facebook Twitter

Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει έναν ύποπτο ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του μαχαίρι.

 Ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος τόσο στο σημείο της δολοφονίας όσο και στο Νοσοκομείο Νίκαιας. 

34χρονος μουσικός δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι Facebook Twitter
34χρονος μουσικός δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι Facebook Twitter

Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας (Killah P.), ήταν μουσικός με αντιφασιστική και κοινωνική δράση στην περιοχή και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Σύμφωνα με το enet.gr, ο 34χρονος καθόταν με τη σύντροφο του σε καφετέρια στο Κερατσίνι, όταν  ομάδα νεαρών με μαύρες μπλούζες και στολές παραλλαγής τους πλησίασαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ λίγη ώρα μετά έφθασαν και άλλοι. Ακολούθησε συμπλοκή.

Οι τέσσερις νέοι ξέφυγαν από τον κλοιό των ακροδεξιών όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τους έκλεισε το δρόμο. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τον 34χρονο τουλάχιστον τρεις φορές και τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης έφυγε πεζός μαζί με τους υπόλοιπους.

Η αστυνομία προσήγαγε από την περιοχή ένα 45χρονο άντρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι και εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν είναι ο δράστης. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το Newsit, ο 34χρονος προέρχεται από αριστερή οικογένεια, ήταν μέλος παλαιότερα του συνδικάτου μετάλλου και στηλίτευε τους φασίστες με αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί..

Επίσης σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, πάρχουν άτομα που καταγγέλλουν τη στάση των αστυνομικών, μιλούν για δυο μηχανές της ΔΙΑΣ με τέσσερις αστυνομικούς που δεν έσπευσαν να παρέμβουν νωρίτερα.

 Πάντως το newsit αναφέρεται και σε μαρτυρίες ότι τον φερόμενο ως δράστη ακινητοποίησε γυναίκα αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Ανακοίνωση για τη δολοφονική επίθεση εξέδωσε και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ :

Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Ο φασισμός θα τσακιστεί.

Η Χ.Α. αρνείται κάθε σχέση με το περιστατικό και τη δολοφονία, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις όσους την εμπλέκουν.

Ελλάδα
48

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία. Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά. Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί. Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.Ο φασισμός θα τσακιστεί.
Απο αυτόπτη μάρτυρα:Γύρω στις 12 ομάδα περίπου 15-20 φασιστών, με μαύρες μπλούζες - παραλλαγή παντελόνια και αρβύλες, βρίσκονταν στην Π. Τσαλδάρη. Εκείνη την στιγμή ο Killah P(Παύλος Φύσσας) περνούσε με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι όταν είτε αναγνωρίστηκε είτε αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες του τύπου "τι θέλετε εδώ εσείς , δεν χωράτε σε αυτή τη γειτονιά".Το θέμα είναι ότι αμέσως οι φασίστες κυνήγησαν τα 4 άτομα και γενικότερα έπαιξε κυνηγητό ανεβαίνοντας την Π. Τσαλδάρη με κατεύθυνση την Γρ. Λαμπράκη. Κάποια στιγμή απο κάποιο στενό βγήκαν ακόμα καμια 10αριά φασίστες και περικύκλωσαν τα παιδιά. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε, ο οδηγός κατέβηκε και μαχαίρωσε τον Killah P μια φορά στην καρδιά και μια φορά στην κοιλιά( η μαχαιριά στην κοιλιά είχε σχήμα Γ).Το όλο σκηνικό έγινε παρουσία των μπάτσων ΔΙΑΣ οπού αφού έγινε οτι έγινε και αφού οι περισσοτεροι φασίστες είχαν φύγει δέσαν τον δολοφόνο(κάποιοι λένε οτι ο Κillah P πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε γίνει έδειχνε τον δολοφόνο του και με αυτόν τον τρόπο οι μπάτσοι τον δέσανε). Το ΕΚΑΒ έκανε 35 λεπτά να εμφανιστεί και μετά απο αρκετή ώρα έφτασε στο σημείο η πληροφορία οτι είναι νεκρός.Αύριο καλείται συγκέντρωση στις 6μμ στο σημείο τησ δολοφονίας. Για οδηγίες η διεύθυνση της δολοφονίας είναι Π. Τσαλδάρη 60.
Πρέπει επειγόντως ο κ Μπάμπης Παπαδημητρίου να γνωματεύσει. Ποια Χ.Α. το έκανε, η σοβαρή ή η άλλη; Για να ξέρουμε κι εμείς αν πρέπει να ανησυχούμε...Το απόγευμα εχει πορεία διαμαρτυρίας. Αναρωτιέμαι προς τα πού πρέπει να κατευθυνθεί, προς τα γραφεια της ΧΑ ή το αστυνομικο τμήμα; Η στα γραφεια της ΝΔ;
Τι άλλο πρέπει να κάνουν αυτά τα γουρούνια για να τεθούν εκτός νόμου; Ειλικρινά νιώθω αηδία. Και οργή για τους ψηφοφόρους τους. Φυσικά δε φταίει η οικονομική κρίση, ήταν απλά αφορμή για να δείξουν ορισμένοι τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους.Λυπάμαι πάρα πολύ για τον άδικο χαμό του Παύλου..
Σε προηγούμενο νήμα, μέλη θίχτηκαν όταν είπα ότι η θεωρία των δύο άκρων είναι εθνική προδοσία. Ιδού τα αποτελέσματά της.Ο άνθρωπος μαχαιρώθηκε στο στήθος εν ψυχρώ.Υπάρχει ποιοτικό άλμα στη στρατηγική της ΧΑ. Από εδώ και στο εξής, τα μαχαιρώματα στους ξένους θα είναι προπόνηση. Τώρα στόχος είναι οι αντιφρονούντες και απώτερος στόχος η πρόκληση εμφυλίου.Ξυπνήστεεεεεε!
Γύρω στις 12 ομάδα περίπου 15-20 φασιστών, με μαύρες μπλούζες - παραλλαγή παντελόνια και αρβύλες, βρίσκονταν στην Π. Τσαλδάρη. Εκείνη την στιγμή ο Killah P περνούσε με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι όταν ήτε αναγνωρίστηκε ήτε αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες του τύπου "τι θέλετε εδώ εσείς , δεν χωράτε σε αυτή τη γειτονιά , Κάποια στιγμή απο κάποιο στενό βγήκαν ακόμα καμια 10αριά φασίστες και περικύκλωσαν τα παιδιά. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε, ο οδηγός κατέβηκε και μαχαίρωσε τον Killah P μια φορά στην καρδιά και μια φορά στην κοιλιά( η μαχαιριά στην κοιλιά είχε σχήμα Γ) , το όλο σκηνικό έγινε παρουσία των μπάτσων ΔΙΑΣ οπού αφού έγινε οτι έγινε και αφού οι περισσοτεροι φασίστες είχαν φύγει δέσαν τον δολοφόνο(κάποιοι λένε οτι ο Κillah P πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε γίνει έδειχνε τον δολοφόνο του και με αυτόν τον τρόπο οι μπάτσοι τον δέσανε). Το ΕΚΑΒ έκανε 35 λεπτά να εμφανιστεί και μετά απο αρκετή ώρα έφτασε στο σημείο η πληροφορία οτι είναι νεκρός.