Πλήρωσε την κλήση για παρκάρισμα με 1200 κέρματα των 5 σεντ

Πλήρωσε την κλήση για παρκάρισμα με 1200 κέρματα των 5 σεντ Facebook Twitter
8

Μάθαμε (στο scouter) για έναν απίθανο τύπου από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, ο οποίος κινηματογράφησε την απόπειρα του να πληρώσει το πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα.

Πρώτα πήγε στην τράπεζα και έκανε ψιλά...

Πολλά ψιλά! (1200 κέρματα των 5 σεντ.)

Μετά οπλίστηκε με τον απαραίτητο τσαμπουκά και πήγε στο ταμείο της ιδιωτικής εταιρείας που έπρεπε να εισπράξει το πρόστιμο των 60$.

Αφού τους καλημέρισε, άδειασε τα 1200 κέρματα στον πάγκο και παρόλο τον εκνευρισμό και την άρνηση της κοπέλας στο ταμείο, να τα παραλάβει, έφυγε σαν κύριος!

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
You've got a point λωλοστεφανή. Σε άδικα πρόστημα (που λογικά σπανίζουν) αξίζει κάτι τέτοιο. Βέβαια και πάλι, αντί να την πληρώσει ο υπάλληλος που έκοψε το πρόστημο την πληρώνει η ταμίας που δεν ευθήνεται για πιθανές αδικίες.
Πολύ κακό για το τίποτα. Ο νόμος λέει ότι η υπηρεσία έχει δικαίωμα να αρνηθεί την πληρωμή σε κέρματα αν το ποσό είναι μεγαλύτερο από $5 όπως και έγινε. Ο τύπος ενημερώθηκε ότι η οφειλή του δεν έχει τακτοποιηθεί και ότι τα κέρματα φυλάσσονται στο χρηματοκιβώτιο της υπηρεσίας ώσπου να έρθει να τα πάρει.
Για ποιον νομο μιλας και για πια χωρα ? Το μονο που θα μπορουσε να κανει η κοπελα, ειναι να του πει οτι πρεπει να κατσει να περιμενει να τα μετρησει ενα ενα για να βεβαιωθει οτι ειναι σωστα για να του δωσει εν τελη την αποδειξη.
Μιλάω για την Αυστραλία και συγκεκριμένα για την πολιτεία της νότιας Αυστραλίας και την Αδελαιδα όπου συνέβη το περιστατικό. Κατοικώ εδώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ο,τι γράφω παραπάνω είναι από τα τοπικά εντυπα