Οι μοδάτοι άνθρωποι αγαπούν τους ανύπαρκτους σχεδιαστές

Οι μοδάτοι άνθρωποι αγαπούν τους ανύπαρκτους σχεδιαστές Facebook Twitter
7

Από το Γιώργο Γέρου

 
 

Οι μοδάτοι άνθρωποι αγαπούν τους ανύπαρκτους σχεδιαστές Facebook Twitter


Το συνεργείο που έστειλε ο Jimmy Kimmel στο Lincoln Center ρώτησε τους παρευρισκόμενους στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τι πιστεύουν για τον «George Costanza», τον «Eddie Munster» και «Willy Loman». Εννοείται δεν υπάρχει κανείς από αυτούς.

Ο ανταποκριτής ρώτησε επίσης τη γνώμη των θεατών για τα (ανύπαρκτα) μοντέλα που φόραγαν στο κεφάλι καρπούζια και την νέα «uni-boot» του Louboutin. Άρεσαν πολύ.

 

Οι fashionistas έχουν άποψη ακόμα και για σχεδιαστές και τάσεις που δεν υπάρχουν. Είναι τόσο μπροστά.

 

Μόδα & Στυλ
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί έχουμε εθιστεί στην αγορά αρωμάτων;

Μόδα & Στυλ / Γιατί αγοράζουμε τόσα πολλά αρώματα;

Από τα πανάκριβα extraits μέχρι τα πιο οικονομικά αρώματα «τύπου», οι επιλογές μοιάζουν σχεδόν αμέτρητες. Η υπόσχεση μιας μικρής πολυτέλειας τροφοδοτεί μια ολόκληρη βιομηχανία, από την οποία φαίνεται πως δεν χορταίνουμε ποτέ.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
Ποιος θα συγχωρήσει το Met για την ατολμία του;

Μόδα & Στυλ / Ποιος θα συγχωρήσει το Met για την ατολμία του;

Η υπέρβαση που όλοι περιμέναμε από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης πνίγηκε σε πολιτικές σκοπιμότητες και κακούς χειρισμούς. Ο Τζον Γκαλιάνο δεν θα τιμηθεί το 2027 για το εξαιρετικό του έργο, αλλά ο χαμένος δεν είναι αυτός.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Γιατί φέτος το καλοκαίρι όλα είναι «kinda chic»

Μόδα & Στυλ / Γιατί φέτος το καλοκαίρι όλα είναι «kinda chic»

Από τις τεράστιες γραμματοσειρές με το απαλό κίτρινο, σχεδόν βουτυρένιο χρώμα μέχρι τα ίδια outfits, ταξίδια και captions που εμφανίζονται ξανά και ξανά, το «kinda chic» έχει γίνει κάτι σαν επιδημία στα feed μας. Η αγαπημένη λέξη της μόδας μόλις βρέθηκε εκτός μόδας.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τζον Γκαλιάνο: Αυτά τα έξι shows είναι η απόδειξη πως του αξίζει το Met Gala

Μόδα & Στυλ / Τζον Γκαλιάνο: Αυτά τα έξι shows είναι η απόδειξη πως του αξίζει το Met Gala

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι το ερχόμενο Met Gala θα είναι αφιερωμένο στη δημιουργική ιδιοφυΐα του Τζον Γκαλιάνο, θυμόμαστε τα επεισοδιακότερα σόου του, αυτά που του προσέφεραν τη φήμη μιας χαρισματικής προσωπικότητας στη σύγχρονη μόδα.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ

σχόλια

6 σχόλια
Τα ονόματα αυτά ανήκουν σε τηλεοπτικούς/θεατρικούς χαρακτήρες. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και για το μουσικό φεστιβάλ Coachella, με ανύπαρκτα συγκροτήματα.http://www.youtube.com/watch?v=W_IzYUJANfk