Απεργία της ΓΣΕΕ

Έκπληξη: πρόταση γάμου - υπερπαραγωγή

Έκπληξη: πρόταση γάμου - υπερπαραγωγή Facebook Twitter
23

[Λ.Φ.]

Ένας άντρας από τη Γιούτα είπε το «ναι» σε μια πρόταση γάμου που θύμιζε παράσταση μιούζικαλ.

Ο Dustin πήγε στο κατάστημα Home Depot του Salt Lake City πιστεύοντας ότι ο στόχος ήταν να βοηθήσει τον συγκάτοικό του να διαλέξει φώτα για ένα πάρτι.
Εκεί οδηγήθηκε σε έναν διάδρομο όπου τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι ξεκίνησαν μια χορογραφία υπό τους ήχους του τραγουδιού 'Somebody Loves You'.

23

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
Παπαριές μωρέ... Δες τα παραπάνω σχόλια μόνο, ο άλλος έκλαψε, ο άλλος έκοψε τις φλέβες του από συγκίνηση... Το χει χάσει ο κόσμος, συγκινείτε με κάθε μικροβλακεία. Αμερικανάκια γίναμε.
βλεπωντας τους γονεις και συγγενεις των δυο αυτων ανθρωπων να χαιρονται με την ευτυχια τους ειναι σαν να βλεπω ταινια επιστημονικης φαντασιας για τα ελληνικα δεδομενα..ποσο τους ζηλευω..Υ.Γ.:οι δικοι μου γονεις και συγγενεις θα με περιμεναν με καλασνικοφ απο κατω..
Συγκινητικό ...αλλά αυτού του είδους εκπλήξεις έχουν χάσει πια κάθε στοιχείο πρωτοτυπίας. Κρατάω την ομορφιά της αγάπης αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα ...χμμμ. Κάνοντας κλικ στο βίντεο περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό, υπάρχουν άπειρα παρόμοια βίντεο στο you tube ….εκτός αν το σημείο ενδιαφέροντος έγκειται στο ότι το ζευγάρι είναι gay. Απογoητεύθηκα τόσο που χρειάστηκε να γράψω αυτό το σχόλιο για να το ξεπεράσω..
I'll give you a hint: "Dustin arrived at the Home Depot in Salt Lake City thinking he was there to help his ROOMMATE pick out some lighting for a party. When he was taken to the lumber aisle, what he found waiting for him was a mob of friends and family as his marriage proposal unfolded to the song, "Somebody Loves You" by Betty Who."
ομολογώ οτι ακόμη παλεύω μέσα μου να εξοικειωθώ με την εικόνα (και μόνο την εικόνα) ομοφυλόφυλων ζευγαριών (η επαρχία δεν βοηθάει καθόλου σ΄αυτό..), όλο αυτό όμως ήταν τόσο βαθύ,τόσο εορταστικό, και τόσο ωραίο που όχι μόνο τίποτα δεν με ξένισε, αλλά ζήλεψα κιόλας! Μπράβο στον τύπο που τα οργάνωσε όλα αυτά, μπράβο σε οικογένεια και φίλους που ήταν εκεί και άντε και στα δικά μας! :Ρ
Η αγάπη πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας... ουφ, με συγκινήσατε Σαββατιάτικο... Και όλη αυτή η υποστήριξη από φίλους/συγγενείς με έκανε να συγκινηθώ ακόμα περισσότερο... Μπράβο στα παιδιά, να 'ναι καλά... <3
Είναι ενα καλό τεστ για να δεις αν είσαι άνθρωπος ή μισάνθρωπος.Αν συγκινήθηκες μην ανυσηχείς όλα κάλα πάνε. Αν ένιωσες οτιδήποτε άλλο, άρχισε να (αν δεν έχεις ήδη) να ανυσηχείς.