Καταργεί ο Μητσοτάκης την 6ήμερη άδεια στο δημόσιο για χρήση υπολογιστή

Καταργεί ο Μητσοτάκης την 6ήμερη άδεια στο δημόσιο για χρήση υπολογιστή Facebook Twitter
33

Στην κατάργηση της εξαήμερης άδειας που δικαιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι για τη χρήση υπολογιστή, προτίθεται, όπως δήλωσε, να προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε ο υπουργός, "οι εργατώρες που θα προκύψουν από την κατάργηση της συγκεκριμένης άδειας αντιστοιχούν στην πρόσληψη επιπλέον 5.000 δημοσίων υπαλλήλων".

Ο υπουργός επιβεβαίωσε ακόμη, μιλώντας στον Σκάι, ότι οι "δεξαμενές" της διαθεσιμότητας του Δεκεμβρίου θα είναι οι δήμοι και οι περιφέρειες, η υγεία αλλά και ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ του Δημοσίου.

33

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM