Πρόστιμα από τον Μπουτάρη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τις αφίσες

Πρόστιμα από τον Μπουτάρη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τις αφίσες Facebook Twitter
14

Πρόστιμα πρόκειται να επιβάλλει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τις αφίσες που κολλήθηκαν σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού, εν όψει των ομιλιών των δύο αρχηγών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

"Η ανάρτηση αφισών και αεροπανό εκτός από παράνομη είναι και ποινικό αδίκημα. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ξεκαθαρίσει ότι θα επιβάλλει πρόστιμα σε όποιον παρανομεί. Το ίδιο θα πράξουμε και στην περίπτωση των πολιτικών κομμάτων που δεν σεβάστηκαν τη νομοθεσία" δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο thestival.gr,  ο αντιδήμαρχος επιχειρηματικότητας και απασχόλησης, Χασδάι Καπόν.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM