Απεργία της ΓΣΕΕ

Θραύση κάνει ο ιός "H στάση 69 από Σολωμού και Μουζουράκη" στο facebook

Θραύση κάνει ο ιός "H στάση 69 από Σολωμού και Μουζουράκη" στο facebook Facebook Twitter
11

Όποιος είχε την περιέργεια να δει την φωτογραφία των δύο σταρ σε στάση 69, έπεφτε θύμα του ιού που αμέσως εμφάνιζε στο χρονολόγιο του χρήστη ότι είχε διαβάσει την είδηση

Να κι ένας ιός που δεν προκάλεσε προβλήματα στους υπολογιστές των χρηστών του facebook, παρά μόνο στο... πρεστίζ τους.

Η περίφημη πλέον φωτογραφία του Πάνου Μουζουράκη και της συντρόφου του, Μαρίας Σολωμού, στην παραλία να βρίσκονται σε στάση 69, στάθηκε αφορμή να βρεθούν σε δύσκολη θέση αρκετοί χρήστες του fb, κυρίως αυτοί που θέλουν να διατηρούν μια σοβαρότητα στο προφίλ τους.

Θραύση κάνει ο ιός "H στάση 69 από Σολωμού και Μουζουράκη" στο facebook Facebook Twitter

Ο συγκεκριμένος ιός, λοιπόν, ξεμπρόστιαζε όσους είχαν την περιέργεια να μπουν στην συγκεκριμένη ανάρτηση και να δουν την επίμαχη φωτογραφία. Με το που έκανε κλικ στην ανάρτηση ο χρήστης, η είδηση εμφανιζόταν άμεσα στο χρονολόγιό του, με την ένδειξη ότι την είχε διαβάσει!

Ακολούθησαν... απολογητικές και επεξηγηματικές αναρτήσεις για το θέμα, ιδιαιτέρως από αυτούς που θεωρούσαν ότι το να φαίνεται κάτι τέτοιο στο χρονολόγιό τους αποτελεί δυσφήμιση...

11

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Υπάρχει ανάλογος ιός που εμφανίζει το πόσες φορές και τον χρόνο που μπαίνουν οι χρήστες του lifo.gr στις στήλες erotica & naked athens. Επίσης μπαίνει στις επαφές του χρήστη κάνει search με keywords διευθυντής, προιστάμενος, CEO, μωράκι και αγαπουλίνι και στέλνει ενημερωτικό mail.
Rashômon έχεις μπερδέψει την έννοια του adblock.. το Adblock μπλοκάρει τις διάφορες διαφημίσεις που εμφανίζονται δεξιά-αριστερά σε διάφορα site. Δεν αποτρέπει τον χρήστη από το να πατήσει σε ένα απλό scam που εν τέλει θα τον κάνει να νιώθει άβολα στο fb. Πάντως αυτό μου θύμισε το άλλο που έλεγε για διάφορα sextapes επωνύμων και είχαν γεμίσει όλες οι ομάδες του fb..