Σαμαράς: «Φωτεινή εξαίρεση ο Κώστας Καραμανλής»

Σαμαράς: «Φωτεινή εξαίρεση ο Κώστας Καραμανλής» Facebook Twitter
21

Κάλυψη πρόσφερε από το βήμα της ΔΕΘ στον Κώστα Καραμανλή ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό για τη διόγκωση του χρέους αλλά και τις κατηγορίες που ακούστηκαν για τον πρώην Πρωθυπουργό στο Συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ από Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Σαμαράς, αφήνοντας αιχμές για τους πρώην πρωθυπουργούς του ΠΑΣΟΚ, θύμισε όσα είχε δηλώσει ο κ. Καραμανλής στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ το 2009. εν παρέλειψε να κάνει έμμεση μνεία στον Κώστα Καραμανλή, «Όταν κάποιος πρωθυπουργός τόλμησε να πει ότι δεν υπάρχουν χρήματα, το  πλήρωσε πολιτικά πολύ ακριβά. Ξέρετε τι εννοώ. Δεν έχουν περάσει εξάλλου και πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τον χαρακτήρισε «φωτεινή εξαίρεση».

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM