Η Αλίσα Μιλάνο διέρρευσε μόνη της το 'sex tape' της (video)

Η Αλίσα Μιλάνο διέρρευσε μόνη της το 'sex tape' της (video) Facebook Twitter
7

Μέσω του scouter.gr

 

Η Αλίσα Μιλάνο διέρρευσε μόνη της το 'sex tape' της (video) Facebook Twitter

 

Aυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο sex-tape.

H ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο προκάλεσε πανικό από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όταν δημοσίευσε ένα tweet που ενημέρωνε πως διέρρευσε ένα video με πολύ προσωπικές στιγμές της...

Στην αρχή έκανε πως δεν ήξερε τίποτα και μετά αποφάσισε να δώσει μόνη της το link για να το παίξει υπεράνω και cool.

Όλοι το πάτησαν και... κατά κάποιο τρόπο την πάτησαν!

Η κάμερα ταρακουνήθηκε (επίτηδες) τελευταία στιγμή - και σεξ δεν υπήρξε βέβαια.

Αντίθετα, είδαμε και ακούσαμε μερικά πολύ ενδιαφέρονται στοιχεία για την κατάσταση στη Συρία, το τι συμβαίνει στην αιματοβαμμένη Δαμασκό κ..

Αυτό ήθελε και η ίδια.

Να σε προκαλέσει να πατήσεις το link και την ώρα που περιμένεις να δεις το καυτό ζευγάρι, να σου στρέψει το ενδιαφέρον σε κάτι που η ίδια υποστηρίζει πως είναι πολύ σημαντικότερο αλλά δεν πουλάει.

Κανείς δεν θα το πάταγε αν ο τίτλος του βίντεο ήταν "η Αλίσα Μιλάνο για τη Συρία", δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας πως έστω και λίγοι να πληροφορήθηκαν για την κατάσταση, η ίδια το θεωρεί επιτυχία.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Καλή η ειρωνεία, ακόμα καλύτερο το να καταλαβαίνουμε τι λέει ο άλλος πριν τον ειρωνευτούμε.Δε νομίζω πως σκοπός της Μιλάνο ήταν να ενημερώσει εσένα και εμένα. Σκοπός της ήταν να αφυπνίσει το κοινό της Αμερικής, κάνοντας και ένα καυστικό σχόλιο για το γεγονός πως οι Αμερικανοι σήμερα ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα sex tape παρά για έναν πόλεμο.Ασχέτως του αν είναι προπαγάνδα και ποιανού, το να σου λένε "παράτα τα ηλίθια θέματα και ενημερώσου για τα σημαντικά" δε νομίζω πως μπορεί να θεωρηθεί κακό.
Εσύ αυτό κατάλαβες από το βίντεο δηλαδή; Το οτι τάχα "ενημερώνει" τα Αμερικανάκια για τον τύρρανο Ασάντ που τόσο καιρό καταπιέζει τον λαό της Συρίας και προσπαθεί να κερδίσει τη συναίνεσή τους για να πάνε να τους "σώσουνε" (η ακόμα καλύτερα το αγαπημένο τους: να τους "εκδημοκρατίσουμε") σου φάνηκε σαν κοινωνικό μήνυμα;Ο Ομπάμα εδώ και μέρες τρέχει πέρα δώθε να πείσει όλο το κογκρέσο για να επέμβουν στη Συρία και το ίδιο θα κάνει και στην ομιλία του στα ηνωμένα έθνη.Προσπαθούν να κερδίσουν με κάθε τρόπο τη συναίνεση όλων για να μπορούν να ξεκινήσουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, τον πόλεμο, και φυσικά ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει αφού έχει αποβλακωθεί στις χαζοσειρές κλπ, οπότε πως τους ενημερώνουμε κι αυτούς για να είναι μαζί μας; Πάρε ένα ηλίθιο ταχα-κοινωνικό μήνυμα.Μόνο το πόσα λαικ πήρε το πόστ σου δείχνει οτι ο κόσμος βλέπει μόνο το ξεκάθαρο μήνυμα, χωρίς καν να σκεφτεί τι κρύβεται από πίσω.
Το γεγονός πως πλέον για να ενημερωθούμε για αυτά που θα έπρεπε να απαιτούμε να ενημερωνόμαστε πρέπει να μας "κοροϊδέψουν" για να μην αλλάξουμε κανάλι, νομίζω λέει πολλά.