ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βουλευτής ζητά εικονοστάσι στη Βουλή

Βουλευτής ζητά εικονοστάσι στη Βουλή Facebook Twitter
37

Να αφιερωθεί χώρος 1χ1 μ. στη Βουλή για να χτιστεί εικονοστάσι με καντήλα και κηροστάτη, ώστε να προσεύχονται οι βουλευτές, ζητά με επιστολή του από τον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

Ο ίδιος είχε στείλει άλλες δύο επιστολές με παρόμοιο περιεχόμενο στο πρόσφατο παρελθόν. Ο κ. Γιοβανόπουλος που εκλέγεται στην Ημαθία, δηλώνει πρόθυμος να αναλάβει τα έξοδα και σημειώνει προς τον κ. Μειμαράκη, ότι αν το κάνει θα τον ευφημούν γενιές Ελλήνων.

Η επιστολή του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

 «Κύριε Πρόεδρε, σας είχα αποστείλει μία επιστολή σχετικά με πρότασή μου περί της αδήριτης ανάγκης ανάρτησης της εικόνας του Τριαδικού Θεού στην αίθουσα της Ολομελείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Δυστυχώς, δεν μου απαντήσατε. Επανήλθα με νέα επιστολή μου όπου και πάλι δεν έτυχα οιασδήποτε απαντήσεως ολωσδιόλου.

    Φρονώ πως δεν μπορώ πλέον να αναμένω κάτι περισσότερο παρά να κοινολογήσω το αίτημά μου στους θεσμικούς φορείς. Είναι αδιανόητο σε μία Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα να διστάζουμε ή να αδρανούμε να ομολογήσουμε την Πίστη μας με στοιχειώδεις εκφράσεις. Πράξτε σας παρακαλώ το χρέος σας και είτε δώστε θετική λύση στο αίτημα είτε φέρετε το ζήτημα προς ψήφιση στη Βουλή.

Ομοίως αδιανόητο θεωρώ πως σε ένα Μέγαρο Βουλής με στεγασμένα περισσότερα των 22.000 τ.μ. θα έπρεπε άμποτε να αφιερωθεί ένα τετραγωνικό μέτρο στην ίδρυση ενός εικονοστασίου (μια κανδήλα κι έναν κηροστάτη σε μια γωνιά, τίποτε περισσότερο). Προσωπικά αναλαμβάνω όλα τα έξοδα αρκεί να λάβω τη θετική σας απάντηση και να υποδειχθεί ο χώρος, κατόπιν δε ας αναλάβουν αρμοδιότεροι εμού (εκ της Αρχιεπισκοπής) τα δέοντα της μορφής και του θεολογικού περιεχομένου. Θα σας ευφημούν γενεές Ελλήνων. Αναλάβετε την πρωτοβουλία, τολμήστε, δώστε στίγμα ελπίδας στους αιρετούς και τους απανταχού συνέλληνες».

37

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Επιστροφή στη μοναρχία λέω εγώ και νομοθεσία εμπνευσμένη από τις Γραφές. Γιατί να διαβουλεύονται εκλεγμένοι από το λαό αντιπρόσωποι για τους νόμους της κοινωνίας, αφού υπάρχει ο Δεκάλογος του Θεού;
"Προσωπικά αναλαμβάνω όλα τα έξοδα αρκεί να λάβω τη θετική σας απάντηση και να υποδειχθεί ο χώρος, κατόπιν δε ας αναλάβουν αρμοδιότεροι εμού (εκ της Αρχιεπισκοπής) τα δέοντα της μορφής και του θεολογικού περιεχομένου." Ε ρε τι μίζα έχει να πέσει για ένα καντήλι..
Όταν αναφέρεσαι σε ένα άτομο με αυτόν τον τρόπο,πρέπει να ξέρεις και ποιο είναι αυτό το άτομο.Παρακολούθησε δυο ομιλίες του στη Βουλή και έλα ξαναπες μας τα ίδια.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξέρουμε ποιος είναι. Το argumentum ad hominem σας λέει κάτι; Η επίθεση γίνεται στο επιχείρημα (στην προκειμένη περίπτωση στην απαίτηση, γιατί για απαίτηση πρόκειται), και όχι στον άνθρωπο.Στην τελική δεν του ευχήθηκε θάνατο.Όπως και να έχει, απαιτεί να μπει εικονοστάσι στη Βουλή, μιας θρησκείας που διδάσκει τον ρατσισμό, τον μισογυνισμό και την μισαλλοδοξία (και όλα αυτά χωρίς να πιάσω τους εκπροσώπους της, έτσι; Για την ίδια την Αγία Γραφή μιλάω), και όλα αυτά στη Βουλή μιας χώρας που θέλει να το παίζει ανεπτυγμένη.
@Op.II. φίλε μου.Και οι υπόλοιποι dislikers.Δεν είναι το θέμα μου η θρησκεία.Ο καθένας έχει τα πιστεύω του.Απλά έχει σημασία το τι επιλέγεται απ τον εκάστοτε δημοσιογράφο προς προβολή.Γιατί με αυτές τις "επιλογές" έχετε επέρθει σε μια σύγχυση του τύπου ότι εν καιρώ παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού μπορεί να εφαρμοστεί αριστερά.Και ποια αριστερά;Αυτή που προβάλλεται ως αριστερά γιατί δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα.Κι αν υφίσταται,προφανώς ο Γιοβανόπουλος είναι πολύ πιο αριστερός απ τη Ρεπούση της συγκυβέρνησης,απ το ΚΚΕ που μυρίζει ναφθαλίνη κι απ τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν παραπέμπει προς εξεταστική επιτροπή τον ΓΑΠ."Κάθε δέσμευση αποτελεί ολιγωρία.Άμα θες δεσμά φάε ιδεολογία" έλεγε ο Νικόλας ο Άσιμος.Γιατί κάθε πολιτική είναι καταδικασμένη στο λάθος αν κι εφόσον εφαρμόζεται σε λάθος εποχή ή από λάθος ανθρώπους,συμπληρώνω εγώ.
@Op.II. φίλε μου.Και οι υπόλοιποι dislikers.Δεν είναι το θέμα μου η θρησκεία.Ο καθένας έχει τα πιστεύω του.Απλά έχει σημασία το τι επιλέγεται απ τον εκάστοτε δημοσιογράφο προς προβολή.Με τις "επιλογές" λοιπόν αυτές έχετε επέρθει σε μια σύγχυση του τύπου ότι εν καιρώ παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού μπορεί να εφαρμοστεί αριστερά.Και ποια αριστερά;Αυτή που προβάλλεται ως αριστερά γιατί δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα.Κι αν υφίσταται,προφανώς ο Γιοβανόπουλος είναι πολύ πιο αριστερός απ τη Ρεπούση της συγκυβέρνησης,απ το ΚΚΕ που μυρίζει ναφθαλίνη κι απ τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν παραπέμπει προς εξεταστική επιτροπή τν ΓΑΠ. "Κάθε δέσμευση αποτελεί ολιγωρία.Άμα θες δεσμά φάε ιδεολογία" έλεγε ο Νικόλας ο Άσιμος.Γιατί κάθε πολιτική είναι καταδικασμένη στο λάθος αν κι εφόσον εφαρμόζεται σε λάθος εποχή ή από λάθος άτομα,συμπληρώνω εγώ.