Οι 20 πιο καυτοί άντρες-μοντέλα που ποστάρουν στο instagram

Οι 20 πιο καυτοί άντρες-μοντέλα που ποστάρουν στο instagram Facebook Twitter
42

[via]

7. Stefanos Milatos (@stevedf)

42

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

20 σχόλια
χμ... εγω θα λεγα.. 20 νεαροι..... δεν τους λες και αντρες... ωραια παιδια... απο αυτα τα γυμνασμενα που βλεπεις στις παραλιες της μυκονου.. και αργοτερα που μεγαλωνουν λιγο μαθαινουν τα κουφονησια
Ειμαι αντρας, δεν ειμαι κομπλεξικος. Αν δω καποιον ωραιο αντρα στον δρομο, πραγματικα θα πω και στην κοπελα μου που λεει ο λογος να τον κοιταξει! Αλλα οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν πολυ ποζεροι και ιστορια ρε παιδι μου. Μου αρεσαν μονο μερικοι απο αυτους που ειχαν μακρια μαλλια.. Φαινοντουσαν πιο κουλ, και ηταν πραγματικα ομορφοι, και πιο σεμνοι/ταπεινοι απο τους υπολειπους, που αυτο ειναι και που θεωρω ομορφο σε καποιον/καποια.
'Επειτα από τα σχόλια τύπου βγάζουν φρύδια/βγάζουν τρίχες προτείνω να κατέβει η Lifo τέρμα Μητροπόλεως και να κάνει ένα φωτορεπορτάζ με μάνουλια από τις ψησταριές του τρίπτυχου Μπαιρακτάρης/ Θανάσης/ Σάββας να χαρεί το κοινό.
Μόνο οι 17, 18 και 19 λένε κάτι. Όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να στηθούνε στους πάγκους του Hondos Center να μπορούμε να δοκιμάζουμε επάνω τους τα ριμελ και τις σκιές μας. Επιτέλους!
Eeee οχι αυτοί οι πιο καυτοί 20 άντρες!!! Ελαχιστοι ηταν καλοί! Οι περισσοτεροι μοιάζουν με σούργιελα. Εχετε δει τον ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΚΑ??? Αυτος ειναι μοντελο!!! Πωπωπωπωπωπωπωπω!!!!!!! Αχ βαχ!!!! λαλαλλαλα!!! Οχι τα αμούστακα με το υφος "καλα ειμαι κ πολυ μωρό!"