Σταυρίδης: "Να πάνε να γαμ...." και "αν οι Ελληνες είχαν μέτρια νοημοσύνη"...

Σταυρίδης: "Να πάνε να γαμ...." και "αν οι Ελληνες είχαν μέτρια νοημοσύνη"... Facebook Twitter
44

Άθλια και απαράδεκτα μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε νορβηγική εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης.

Η συνέντευξη, που έγινε λίγο πριν από την αποπομπή του Σταυρίδη, σόκαρε μέχρι και νορβηγίδα δημοσιογράφο, αφού ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να χαρακτηρίσει τους Έλληνες «ηλίθιους» και να τους στείλει «να πάνε να γαμηθούνε» επειδή αντιστέκονται στις ιδιωτικοποιήσεις.

Σύμφωνα με το "the press project", που δημοσιεύει απόσπασματα της συνέντευξης, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Bergens Tidente" , ο Στέλιος Σταυρίδης «ονειρεύεται μια Ελλάδα που θα είχε Νορβηγούς αντί για Έλληνες».

"Να πάνε να γαμηθούνε"

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις των πολιτών που θέλουν το Ελληνικό να γίνει πάρκο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, ο Σ. Σταυρίδης είπε : "Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γαμηθείτε (fuck you). Πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα".

Αν οι Έλληνες είχαν μέτρια νοημοσύνη...

 

Στη συνέχεια έσπευσε να βγάλει τους Έλληνες ηλίθιους λέγοντας πως: "Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ' το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα".

«Ευλογία Θεού» οι ιδιωτικοποιήσεις

 

Μετά τις «κομψές» εκφράσεις, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ έκανε και ...μαθήματα θρησκευτικών σε μια προσπάθεια να εξιδανικεύσει στο έπακρο τις ιδιωτικοποιήσεις:  «Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ευλογία του Θεού! Επειδή φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν πλούτο. Ποιος άλλος βγαίνει να το πει αυτό, πως είναι ευλογία; Έχετε ακούσει κανέναν πολιτικό να το λέει αυτό στην Ελλάδα; Πολλοί λίγοι, τρεις, τέσσερις, πέντε. Ίσως ο πρωθυπουργός και άλλοι 3. Αλλά είναι γεγονός!»

Και μαθήματα ...ζωής

 

Τέλος, έδωσε και μερικά μαθήματα οικονομίας και ...ζωής, λέγοντας στην δημοσιογράφο: «Αυτοί είναι οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς, κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν. Αν αρχίσεις και κλαψουρίζεις ότι κάποιος εκμεταλλεύεται τη δυστυχία σου, είναι δική σου ευθύνη να γυρίσεις τα πράματα. C 'est la vie (σ.σ: έτσι είναι η ζωή), είναι θέμα νοοτροπίας»

                                                                                                            (Πηγή: www.thepressproject.gr)

44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM