Άνδρας που έγινε γυναίκα παντρεύεται γυναίκα που έγινε άνδρας, στην Βρετανία

Άνδρας που έγινε γυναίκα παντρεύεται γυναίκα που έγινε άνδρας, στην Βρετανία Facebook Twitter
18

Δημοσιοποίησαν την ιστορία τους, για να αλλάξουν την ιστορία. Η 20χρονη Τζέιμι Ιγκλ, γεννήθηκε αγόρι. Ο 25χρονος Λούις Ντέιβις κορίτσι. Πρόκειται για ζευγάρι διαφυλικών Βρετανών που αποφάσισαν να παντρευτούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η εγχείρηση αλλαγής φύλου και των δύο.

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δημοσιοποιήσει την σχέση τους, ούτε την πρόθεσή τους να αλλάξουν φύλο παρά τις ...δηλητηριώδεις αντιδράσεις των γύρω τους.

Οι νεαροί ζουν στο Bridgend της Ουαλίας. Μιλώντας στην Κέιτ Χίλπερν του Independent τόνισαν πως σε μια μικρή πόλη, έρχονται αντιμέτωποι κάθε μέρα με «κακεντρεχή σχόλια» και αυτό τους χαλύβδωσε για να αντιμετωπίσουν  τις φραστικές επιθέσεις που δέχονται τόσο στην καθημερινή τους ζωή, όσο και διαδικτυακά.

Η Τζέιμι εξομολογείται πως δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι μόνη, επειδή συχνά την ακολουθούν και την προπηλακίζουν, ενώ εξηγεί πως η ίδια κατάσταση συμβαίνει και στο ίντερνετ, κάτι που την ανάγκασε να αρχίσει να παίρνει αντικαταθλιπτικά.

Ωστόσο αναφέρει: «είναι όπως  με τους γκέι, τους μαύρους και τις γυναίκες. Καμία από αυτές τις ομάδες δεν θα είχε σήμερα τα δικαιώματα που έχει αν δεν μάχονταν να αλλάξουν  τα στερεότυπα και τις αρνητικές αντιλήψεις των άλλων. Δημοσιοποιούμε την ιστορία μας, για να βοηθήσουμε λόγο να αλλάξει η ιστορία.

«Πολλοί άνθρωποι μου είπαν πως τους ενέπνευσα και πολλοί ακόμα μου ζήτησαν συμβουλές. Ανάμεσά τους και γονείς μικρών παιδιών» λέει η Τζέιμι.

Και τα δυο παιδιά, είναι σήμερα σπουδαστές και λένε πως δεν μπορούν να θυμηθούν πως ήταν η ζωή προτού αποφασίσουν ότι ήθελαν να ανήκουν στο αντίθετο φύλο.

«Δεν έχω λάθος κορμί. Έχω λάθος όργανα», εξηγεί η Τζέιμι και συνεχίζει: «Τα μισούσα στην εφηβεία και προσπάθησα να τα ξεφορτωθώ. Τώρα όμως με την εγχείρηση, αυτό θα γίνει –καλώς εχόντων των πραγμάτων- μέσα στους επόμενους 12 μήνες».

Το ζευγάρι δεν έχει περάσει χώρια ούτε μια μέρα από την στιγμή που γνωρίστηκαν, πριν από έναν χρόνο. Αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο και αποφάσισαν  να μην κάνουν σεξ, προτού ολοκληρώσουν και οι δυο την διαδικασία των εγχειρήσεών τους.

Ο Λούις λέει: «Είναι δύσκολο να έχουμε σεξουαλικές σχέσεις γιατί δεν αισθανόμαστε ακόμα άνετα με τα σώματά μας».

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να «αποκαλυφθείς» στην οικογένειά σου και στους φίλους σου. Το ξέρω από τότε που ήμουν 3 χρόνων. Θυμάμαι πως φόραγα πάντα κοριτσίστικα ρούχα» λέει η Τζέιμι και εξομολογείται: «ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα όταν έγινα 16 ήταν η αδελφή μου. Η οποία το πήρε πολύ καλά, αλλά πέρασε πολύς καιρός για να το δεχτεί η οικογένειά μου».

Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης «This Morning» με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά  με τη διαφυλικότητα. Μίλησαν για το πώς γνωρίστηκαν, την αντίδραση των οικογενειών τους όταν το έμαθαν, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ως έφηβοι. Η Τζέιμι δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δυσκολευόταν να βρει παρέες ως έφηβος, καθώς την θεωρούσαν γκέι και συχνά βρισκόταν στο στόχαστρο των «νταήδων» του σχολείου.

                                                                                                             (Πηγή: independent , daily mail)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Καταγγελίες για βασανιστήρια μεταναστών σε φυλακές της ICE - Τους αναγκάζουν να γονατίσουν και να φάνε σαν σκυλιά

Διεθνή / ΗΠΑ: Καταγγελίες για πλήρη εξαθλίωση των μεταναστών σε φυλακές της ICE - Τους αναγκάζουν να τρώνε σαν σκυλιά

Απάνθρωπες συνθήκες που επιδεινώθηκαν σημαντικά μετά την ορκωμοσία του Τραμπ - Εκατοντάδες κρατούμενοι δεν έχουν χώρο να καθίσουν και μένουν όρθιοι, μηδαμινή πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα, μπάνιο ή επαρκές φαγητό
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Δημοσίευσε AI βίντεο που δείχνει τον Μπαράκ Ομπάμα με χειροπέδες στη φυλακή

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Δημοσίευσε AI βίντεο που δείχνει τον Μπαράκ Ομπάμα με χειροπέδες στη φυλακή

Το deepfake βίντεο που απαθανατίζει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να φοράει τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή των κρατουμένων και να κοιτά απεγνωσμένος μέσα από το κελί του, κάνει τον γύρο των social media
LIFO NEWSROOM
Air India: «Όταν κοιμάται βλέπει ότι βρίσκεται στο αεροπλάνο, θυμάται να πεθαίνουν» λέει συγγενής του μοναδικού επιζώντα

Διεθνή / Air India: «Όταν κοιμάται βλέπει ότι βρίσκεται στο αεροπλάνο- θυμάται να πεθαίνουν» λέει συγγενής του μοναδικού επιζώντα

Συγγενής του μοναδικού επιζώντα από το αεροπορικό δυστύχημα της Air India, υποστηρίζει πως ο 40χρονος ένα μήνα μετά, κάθε βράδυ ξαναζεί τα γεγονότα της μοιραίας πτήσης
LIFO NEWSROOM
Τζέφρι Έπσταϊν: Πρώην δικηγόρος του ζητά να δοθεί ασυλία στην Γκισλέιν Μάξγουελ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Πρώην δικηγόρος του ζητά να δοθεί ασυλία στην Γκισλέιν Μάξγουελ

Ο ίδιος κάλεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα αρχεία από την έρευνά του σε βάρος του μεγαλοεπενδυτή για διακίνηση ανθρώπων και ακολούθως, προέτρεψε την κυβέρνηση να χορηγήσει ασυλία στην πρώην σύντροφό του
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Ο στρατός του Ισραήλ σκότωσε 67 Παλαιστίνιους που ζητούσαν βοήθεια, λέει η Χαμάς

Διεθνή / Γάζα: Νεκροί από ισραηλινά πυρά τουλάχιστον 67 Παλαιστίνιοι που ζητούσαν βοήθεια- Κινδυνεύει με λιμοκτονία ο θύλακας

Οι IDF δήλωσαν ότι είχαν «ρίξει προειδοποιητικά πυρά» για να απομακρύνουν «μια άμεση απειλή» και αμφισβητούν τον αριθμό των νεκρών που δίνει η Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν: «Ειρηνευτική επιχείρηση» χαρακτήρισε την εισβολή στην Κύπρο

Διεθνή / Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν: «Ειρηνευτική επιχείρηση» χαρακτήρισε την εισβολή στην Κύπρο

«Στην 51η επέτειο της ειρηνευτικής επιχείρησης στην Κύπρο, θυμάμαι με έλεος τους μάρτυρες που έδωσαν τη ζωή τους για τον υπαρξιακό αγώνα του τουρκοκυπριακού λαού», αναφέρει
LIFO NEWSROOM