Οι «50 αποχρώσεις του γκρι» στη φυλακή του Γκουαντάναμο

Οι «50 αποχρώσεις του γκρι» στη φυλακή του Γκουαντάναμο Facebook Twitter
4

Ένας από τους κρατούμενους στη φυλακή του Γκουαντάναμο, ο Ammar al-Baluchi, λέει ότι οι δεσμοφύλακες τον εμπαίζουν.


Ο al-Baluchi, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, είπε στον δικηγόρο του ότι οι δεσμοφύλακες του έδωσαν ένα αντίτυπο του «50 αποχρώσεις του γκρι» ως «φάρσα» ή ακόμη και ως «κάποιου είδους εκστρατεία παραπληροφόρησης».

Η είδηση αυτή ακολούθησε τις δηλώσεις ενός μέλους του κογκρέσου που επισκέφτηκε τις φυλακές, του Jim Moran, ο οποίος δήλωσε στη Huffington Post ότι πολλοί κρατούμενοι διαβάζουν το συγκεκριμένο βιβλίο.

Ο δικηγόρος του Al-Baluchi δήλωσε ότι ο πελάτης του απάντησε «όχι, ευχαριστώ» και το επέστρεψε χωρίς να το ανοίξει. «Δεν το θέλει το βιβλίο», είπε, και συμπλήρωσε ότι δεν θα υποβάλλει σχετική καταγγελία, αλλά ότι αν αυτό είναι κάποιου είδους αστείο, τότε «έχει παρατραβήξει».

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΡΑΝΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να αναστείλει την παροχή ιατρικής περίθαλψης σε τρανς κρατούμενους

Η προσφυγή έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο σε μια περίοδο κατά την οποία τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ Αμερικανών έχουν υποστεί σειρά νομικών περιορισμών
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΝΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Απαισιόδοξη η Τεχεράνη για συμφωνία με τις ΗΠΑ πριν από τις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές

Στελέχη της ιρανικής ηγεσίας επαναλαμβάνουν σταθερά ότι είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν τη διπλωματική οδό, δηλώνουν όμως ότι δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση Τραμπ πως θα τηρήσει τους όρους μιας ενδεχόμενης συμφωνίας
THE LIFO TEAM