Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά

Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter
8

1.

Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

2.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

3.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

4.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

5.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

6.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

7.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

8.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

9.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

10.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

11.
Παιδάκια δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά Facebook Twitter

12.

[via]

Γεύση
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον «Σήφη» ξέρουν από καλή κρητική κουζίνα

Γεύση / Στον «Σήφη» για γαμοπίλαφο και αυγά με στάκα και απάκι

Εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες, μια οικογενειακή ταβέρνα στον Άγιο Δημήτριο, με την κυρά-Φωφώ σταθερά στο τιμόνι, σερβίρει φαγητά και μεζέδες όπως ακριβώς θα τους έβρισκες σε ένα αυθεντικό κρητικό καφενείο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ

σχόλια

8 σχόλια
Συγνώμη γι' αυτο που θα γράψω αλλά στο τέλος θα έπρεπε να αυτοφωτογραφηθεί ο φωτογράφος καθώς ανοίγει τα μπεϊμπιλίνο τους...Ο κάθε "καμένος" φωτογράφος έχει βρει την εύκολη λύση των νηπίων και κάνει και μία φωτογράφηση. "Τα μωρά καθώς χέζουν", "τα μωρά καθώς γελάνε", "τα μωρά καθώς κλαίνε", "τα μωρά καθώς κοιμούνται", "τα μωρά σε γλαστρούλες" και όλα αυτά τα χαζά.Νισάφι ποιά. Δεν είναι παιχνίδια...Κατ' άλλα πολύ χαριτωμένα τα παιδάκια αλλά θα δεχόμουν στο σύνολο τις φωτογραφίες τους φωτογραφημένα όμως μεμονωμένα από τους γονείς τους.